Sayfa 875/1000 İlkİlk ... 375775825865873874875876877885925975 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,993 - 7,000 arası.

Konu: Vıop XLI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Yahu ne güveni.
    Hiç bir hukuksal dayanağı yoktu..
    Coının çalınsa abd polisini arıyorsun...
    Trajikomik

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Zaten güven azdı.Dayanak varlık yok,MB yok,devlet yok...

Ama LUNA olayı ,uyandırdı.

2.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku

Neden yazdığıma gelince. Çok boş bir yorum olmuş topiğin kalitesi bozulmasın diye zaman zaman böyle yazanlara takılırım ki yazarlarken 2 kez düşünsünler. Malum boş yorumlar arasında çok değerli yorumlar kaybolup gidiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    birader sen 12.ay vadede işlem yaptığını söylememişmiydin ? yukarıda bu tahtanın derinliğini gösterdim, tavana kadar 24 lot olan bi tahta, 332 kademede sadece 16 lot pasif emir bulunan bi tahta, kalan 316 kademe boş.. bu tahtanın tekniğini çizip kaliteli yorum yaptığını mı zannediyosun ?? gelip millete forum adabı üstüne nutuk atmadan evvel git kendi edep seviyeni bi rektifiye ettir de öyle gel

Coın işi nasret hoca hikayesi
    Kazanın doğurduğuna inanıyorsan kaybolduğuna da inanacaksın..
    Ama ilahları bitkoyin..
    Çok düşerse alınıp atılır bir köşeye.
    Çaldırmazsan 10 sene sonra zirve yapar.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4.  Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Ben de yazdım ki senin gibi Üslup bilmeyenler cogalmasin.
    Burnu havada bula bula benim yorumu bulmuş boş diye...
    Oysa yazılanların yüzde 90 boş bir bakın hangi yorumda teknik analiz var grafik var çoğu goy goy yapıyor..

5.  Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    Burnu havada bula bula benim yorumu bulmuş boş diye...
    Oysa yazılanların yüzde 90 boş bir bakın hangi yorumda teknik analiz var grafik var çoğu goy goy yapıyor..
    Ya doğru, bazı yerde ciddi yazıyoruz burada da açıkçası goygoy yapıyoruz.

Anlık poz yazdık var mı burada hiç stop olmayan trader, 3 kere stop olduk inat ettik 4. de parayı bulduk bu bi tarzdır derstir psikolojisi zordur kolay mı yönetmek benim için 50 kontrat iyi para terste %10 yediğin zaman koyar yani düzde de 8000 puan aldık, 2000 zarar desen bana kötü para değil. Yönetmek kolay değil bu psikolojiyi. Herkes geçmişe bakıp konuşuyor veya herkes rahat rahat analiz yapıyor ben hissede senelerdir çok başarılı gidiyorum ama ABKA abeyim de söyler viop başka bir şey burada anlık yazmak döt ister stop olmak da döt ister zarar etmek de döt ister istemeyen okumasın veya kimse isdemiosa yazmayalım hep ciddi yazalım.

Ciddi de olmak var goygoy da var her şey var hayatta demek istediğim bu. Benim hisse başlığında zevzek yorumum çok azdır, burada da ciddi yorumum azdır, burası böyle stres atıyor trade eden. Onu da mı yapmayak ölek mi emmi

6.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Benim Turkish pezzoz ironimi hatırlayan var mı? Pezzoz come back
    hatırlayamadık o ironiyi caho ? nasıl bi şeydi, bi hatırlat da biraz gülelim

akbnk tahtasında deniz 30 milyon lot çizmiş, ykbnk en iyi alıcılar hsbc ve qnb- bunlar hep körfez sermayesiyle alakalı kurumlar.. çarşambaya kral geliyor, kaldırın" denmiş olabilir

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT kapanış, yine BOFA satışta,
    Abi niye takılıyorsunuz isimlere. Hata yaptırıyor insana. Bofa, global,yapi kredi, a1 kapital,info, yatırım fin. Aynı kişi. Tüm tahtalarda kucak kucağa adamlar. Toplam hacmin yüzde 85-90'ını bu adamlar yapıyor...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    hatırlayamadık o ironiyi caho ? nasıl bi şeydi, bi hatırlat da biraz gülelim

akbnk tahtasında deniz 30 milyon lot çizmiş, ykbnk en iyi alıcılar hsbc ve qnb- bunlar hep körfez sermayesiyle alakalı kurumlar.. çarşambaya kral geliyor, kaldırın" denmiş olabilir
    Eğer öyleyse güzel yerlere gelebilir.
    Bir iki arkadaş garan ile kıyaslayınca şuan ki fiyatının 12 üzeri olmalı diye yorumlamışlardı.
    Bu hafta vadelisinde pozisyon almıştım hayırlısı.

Sayfa 875/1000 İlkİlk ... 375775825865873874875876877885925975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •