birader sen 12.ay vadede işlem yaptığını söylememişmiydin ? yukarıda bu tahtanın derinliğini gösterdim, tavana kadar 24 lot olan bi tahta, 332 kademede sadece 16 lot pasif emir bulunan bi tahta, kalan 316 kademe boş.. bu tahtanın tekniğini çizip kaliteli yorum yaptığını mı zannediyosun ?? gelip millete forum adabı üstüne nutuk atmadan evvel git kendi edep seviyeni bi rektifiye ettir de öyle gel
Coın işi nasret hoca hikayesi
Kazanın doğurduğuna inanıyorsan kaybolduğuna da inanacaksın..
Ama ilahları bitkoyin..
Çok düşerse alınıp atılır bir köşeye.
Çaldırmazsan 10 sene sonra zirve yapar.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Ya doğru, bazı yerde ciddi yazıyoruz burada da açıkçası goygoy yapıyoruz.
Anlık poz yazdık var mı burada hiç stop olmayan trader, 3 kere stop olduk inat ettik 4. de parayı bulduk bu bi tarzdır derstir psikolojisi zordur kolay mı yönetmek benim için 50 kontrat iyi para terste %10 yediğin zaman koyar yani düzde de 8000 puan aldık, 2000 zarar desen bana kötü para değil. Yönetmek kolay değil bu psikolojiyi. Herkes geçmişe bakıp konuşuyor veya herkes rahat rahat analiz yapıyor ben hissede senelerdir çok başarılı gidiyorum ama ABKA abeyim de söyler viop başka bir şey burada anlık yazmak döt ister stop olmak da döt ister zarar etmek de döt ister istemeyen okumasın veya kimse isdemiosa yazmayalım hep ciddi yazalım.
Ciddi de olmak var goygoy da var her şey var hayatta demek istediğim bu. Benim hisse başlığında zevzek yorumum çok azdır, burada da ciddi yorumum azdır, burası böyle stres atıyor trade eden. Onu da mı yapmayak ölek mi emmi
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
Yer İmleri