Yok yok demek yokun var olduğunu ispatlayacak bi cümlede yok
Yok yok demek yokun var olduğunu ispatlayacak bi cümlede yok
bir halt olacağı yok.
Kutsal kitaplarda var. Herşey yoktan var ediliyor 128 ne ki elinin kiri. Bide s.hawking big bang de herşey yoktan var oldu demişti sanırım. 1 piksellik yerden türedik hepimiz. Bilim ve dinin buluştugu yegane yerlerden biridir yoktan var olmak. Yarın bir bakmişız 128 var! Ertesi gün yine yok.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TL karı hazineye devir.
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Ortada kar falan yok. TCMB için döviz bir varlıktır. Dövizi(yani malını) satarak karşılığında yazdığı çeki/senedi geri almıştır.
Yılbaşında hazineye aktardığı kar ise ya kambiyo(döviz alım satımı sırasında düşükten aldığını yüksekten satarsa) ya da TL yi faizle sattığı için faizden elde ettiği gelirdir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ortada gayet güzel kar var,sadece mb veya hazinenin kasasına gitmedi,bugün Meral Akşener in açıklamalarını dinlerseniz bir nevi sabit kurla döviz alanların bunu satarak ne kadar kar elde ettiklerini görürsünüz,açıklamalarınız gayet doğru ve yerinde eğer oyun kuralına göre oynanıyorsa,son bir haftada en tepedekinden,çaycıya kadar mb nin döviz rezervleriyle ilgili olarak (hatta aynı kişilerden) farklı hikayeler dinliyoruz,ortak bir noktada dahi buluşamıyorlar...
sahneye çıkmalarıyla devletin borç yükü yüzde bir daha artıyor... kendileri bu durumu görmüyorlar mı yoksa görmek istemiyorlar mı? mızrak çuvala sığmıyor kim ne derse desin... erken seçim loading...
Sermaye kontrolü olursa kurtajci dayı bile destek vermeyeceği için oradan önce ABD ye ben ettim sen etme ne istiyorsan yapalım falan denir diye düşünüyorum IMF olmalı ama olamaz ImF ülkemizin güzide üç silahsorleri cengiz kolin Limak üçlüsüne akıtılan paraları falan görüp biteni açık edeceğinden işlerine gelmez
Ben şahsen Cengiz Kolin Limak in inşaat ve altyapı çalışmalarıyla ayrıca elektrik dağıtımlari sayesinde , bu kürtac yapan dayı gibi büyüklerimize , Anadolu Ajansinin haberlerini daha iyi
göstereceğinden /ulastiracagindan varlıklarını ve çalışmalarını çok faydalı buluyorum.
Elektrik şirketlerine 3 milyar TL pandemi yardımı yapılacak; bedel faturalara yansıyacak
https://t24.com.tr/haber/elektrik-si...siyacak,947371
kapalı iş yeri, can derdi derkene,
adamlar mağdur oldu...
Yer İmleri