-
*yıldırım: Ekonomik canlanmaya katkı sağlayacak bir çalışmanın sonuna gelmiş durumdayız, piyasayı canlandıracak, uzun dönemli yatırımı teşvik edecek bu çalışma ile ekonomimizdeki her türlü tereddütü tamamen ortadan kaldırmış olacağız,
*yıldırım: Yatırım ortamının iyileştirilmesiyle ilgili bütün detaylar yarın külliye'de yapacağımız toplantı ile milletimizle paylaşacağız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*yıldırım: Perşembe günü de özel sektör yatırım teşvik ödüllerini vermiş olacağız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*yıldırım: önümüzdeki hafta da ülkemizin en önemli yatırımlarından biri olan akkuyu nükleer santrali'nin temel atması cumhurbaşkanımız ve putin'in katılımıyla gerçekleşecek
-
*yıldırım: Turizmde bu yıl 38 milyon misafiri türkiye'de ağırlamış olacağız, bu da 2015 öncesi noktaya geldiğimiz gösteriyor
-
*fed/bostic, "mali politika değişiklikleri 2019 için büyüme, faizler konusunda daha fazla belirsizlik yarattı"
*fed/bostic, "tahmin edilenden daha fazla büyüme için görünüm yükseldi"
-
*polonya'da 2020 vadeli tahvil ihalesinde satış pln148 milyon, faiz %1,494 (önceki %1,741)
*polonya'da 2023 vadeli tahvil ihalesinde satış pln801 milyon, faiz %2,358 (önceki %2,687)
-
*polonya'da 2024 vadeli frn tahvil ihalesinde satış pln304 milyon, fiyat 99,700 (önceki 99,461)
*polonya'da 2028 vadeli tahvil ihalesinde satış pln1,40 milyar, faiz %3,196 (önceki %3,430)
-
*polonya'da 2025 vadeli frn tahvil ihalesinde satış pln350 milyon, fiyat 96,910 (önceki 96,420)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri