Sayfa 877/1316 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon
Arama sonucu : 10527 madde; 7,009 - 7,016 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı :)

1. Bu kanat olayı da ayrı mevzu ..rivayete göre eskiden kanat rağbet gören bir şey değildi sonra kanatçı Haydar diye biri Mahmutbey yolunda bir kanatçı açıyor ..adam öyle bir mekan yapıyor ki günde 2 ton kanat gidiyor ..ve nerdeyse kanat fiyatı but fiyatını geçiyor ..
    Hayat hoş gerisi boş

2. Ben bunun mekanına gittim sene 1998 falan gerçekten süper bir yemek ve ortam ..özellikle çoban salatasını çok beğenmiştim ..kanatlar da çekirdek gibi -yedikçe yiyesin geliyor ..rakı ve şalgam ayrı bir konu ..
    Hayat hoş gerisi boş

3. Sonra ortağıyla arası bozuldu galiba ..ayrı yere mekan açtı ..dağıldılar yanii ..çünkü taş yerinde ağırdır ..

Fakat gerçekten orda yediğim kanat tadını başka yerde almadım ..bir de beylikdüzünde kanatçı Muhtar diye bir yere gittiydim ..sene 2003 falan galiba.. net hatırlamıyorum ..onun mekanı da çok güzeldi ..orda da getirilen beyaz peyniri hiç unutmam..öyle bir peynir tadı hiç almamıştım ..şef garsonu çağırdım sırrını sordum ..biz bunu trakyada özel çiftlikte yaptırıyoruz dedi ..ama gerçekten tam rakı peyniri dedikleri yani ..
    Hayat hoş gerisi boş

4. Önümüzdeki günlerde beylikdüzüne daha sık gitmem gerekir sanırım ..özel işlerden dolayı
    Hayat hoş gerisi boş

5. vobyvade gece seansında 24 dk da aynı oldu ..bakalım ilerleyen saatlerde ne yapacak daha yaklaşık 3.5 saat var ..
    Hayat hoş gerisi boş

6. Daha evvel de defalarca yazdım ki herkes de görüyor zaten -bu gece seansı çok gereksiz oldu ..haa bizlere muhabbet ortamı oldu o da başka mevzu
    Hayat hoş gerisi boş

7. Dolar endeksine vuruyorlar ..Fspx yeşil ..
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Dolar endeksine vuruyorlar ..Fspx yeşil ..
    Aslında yeşil yazıyoruz da ekranda yükseliş grafiklerde yeşil ama rakam ve yüzdelerde mavi olarak görülüyor ..düşüş zaten ikisinde de kırmızı ..ama mavi ilginç ..
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 877/1316 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •