Sayfa 877/993 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 7,009 - 7,016 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    hocam orası net zaten, malum şahıs ve avanelerinin bir yalvarmadıkları kaldı KK ya.

Ekrem e uyduruk bir şey den ceza verdiler, KK için ceza bahanesi en az yüz katı çıkar, dokunulmazlıkta bir şekilde kaldırılır vs ama kimse bir şey yapmıyor.

Benim bu konuda duruşum son derece net, KK aday olursa oy vermeye dahi gitmeyeceğim.
    CHP'nin sizin gibilere ihtiyaci yok.

O eskiden di, oy vermeye gitmeyen AKP'ye calisiyordu, simdi ruzgar degisti, oy vermeye gitmeyen 6'li masaya calisacak.

2. Yalnız şu adamın son yazdıklarının tamamı iq su bir miktar yüksek olup analitik düşünce yetisi olan herkes tarafından aynı şekilde yorumlanacağını düşünüyorum.

Son mesajlarının tamamı akp lehine.

Oy kullanmaya gitmezseniz 6 lı masaya yarar cümlesi de tuzu biberi oldu benim düşüncelerimin ve herkes gerçek yüzünü gördü.

3. surda 2 sene once, icerisinde hdp secmeninin de bulundugu kesim zar zor imamoglunu sectirebildi.o da 2. secimde.simdi hdp secmeni kendi adayina verecek oyu.

gelmis oy kullanmaya gitmezseniz 6 li masaya yarar diyor.tobe yarabbim.

4.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Yalnız şu adamın son yazdıklarının tamamı iq su bir miktar yüksek olup analitik düşünce yetisi olan herkes tarafından aynı şekilde yorumlanacağını düşünüyorum.

Son mesajlarının tamamı akp lehine.

Oy kullanmaya gitmezseniz 6 lı masaya yarar cümlesi de tuzu biberi oldu benim düşüncelerimin ve herkes gerçek yüzünü gördü.
    Son derece cahilce, AKP lehine trolluk yapiyorsun.

Bir de ifade bulmussun, Analitik dusunce;

Kişinin sosyal, mesleki ve entelektüel yaşamını etkileyen bir düşünme yapısı olan bu beceriye sahip bireyler, bir problemi tümdengelim yöntemi ile alt başlıklara ayırarak, probleme sebep olabilecek her bir olasılığı değerlendirir ve eldeki verilerle birleştirip çözüme ulaşırlar.

Tanim bu, KK'ye olmadik hakaretler yapmak degil.

Ben hayret ediyorum, mertce cikip ben su partiye verecegim demiyorsun ? ama olmadik hakaret ve yakistirmalar yapiyorsun.

IBB secimlerinde YSK'nin yaptiklarini gordun.

Bu gelecek secimde de aynisini yapacaklar.

Sen KK'nin yerinde olsan ne yapardin ?

Yapilacak bir sey vardi da KK'mi yapmadi.

5.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    surda 2 sene once, icerisinde hdp secmeninin de bulundugu kesim zar zor imamoglunu sectirebildi.o da 2. secimde.simdi hdp secmeni kendi adayina verecek oyu.

Ya kime yarar.?

Senin analitik dusuncen ne ?

6.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    surda 2 sene once, icerisinde hdp secmeninin de bulundugu kesim zar zor imamoglunu sectirebildi.o da 2. secimde.simdi hdp secmeni kendi adayina verecek oyu.

Bu senin dusuncen.

HDP de artik bu secimin son sans oldugunu biliyor.

KK ekmeleddini aday yaparken muharrem inceyi aday yaparken hırslı değildi,öne çıkmadı ekmelettini sanki tayyip seçilsin diye aday gösterdi.Geçen seçimde çatı aday abdulah gül olsun diye kulis yaptı akşener engelledi.Benim teorim bizim gibi ülkelerde yönetimi iktidarı ve muhalefeti ile beraber dizayn ediyorlar,iktidar kendine verilen yol haritasını uyguluyor muhalefette bizim gazımızı alıyor.Reis her sıkıştığında muhalefet baykalıyla kk sıyla incesiyle ekmelettini ile can suyu vermiştir.Bu seçim farklı,iki şey oldu durup dururken deva ve gelecek kuruldu.Parti kurmak zor iştir masraflı iştir,ama bu sağlandı akp den oy çalacak iki parti kuruldu ve muhalefete geçti,ikinci atak da muhalefetin lidersizlik olayı çözüldü mansur ve imamoğlu parlatıldı.Şimdi tiyatronun başka aşamasındayız bence kk yıpranacak yıpranacak son anda imamoğlu açıklanacak ve reisle akp tarihe karışacak.Bunu reis de gayet iyi biliyor nasıl reis ilk geldiğinde mıntıka temizliği yapılmıştı benzeri imamoğlu için yapılıyor.Siyasi yasağı falan nasıl eski bir filme benziyor di mi.Bence sinan ateş cinayeti bile mhp yi zayıflatmak için yol verilmiş bir cinayet.Zamanında mhp nin 11 genel başkan yardımcısının seks kaseti çıkmıştı benzeri bir işlevi bu cinayet görecek.Bizim memlekette hiç bir şey tesadüfi değildir.Benim aklıma göre tartışmamız çok da manalı değil şu anda başkan bellidir,biz sadece tiyatronun sonunu bilmiyoruz,yakında anlarız olayı.

KK nın ben çok da kendi iradesiyle davrandığını düşünmüyorum.Ekmelettini aday gösterdiği seçimden önce tanıdığından bile şüpheliyim nasıl oldu da o ismi partisinde hiç kimseyle tartışmadan aday gösterdi.Abdullah gülü nasıl oldu da çatı aday olarak düşünebildi,muharrem ince o gece nereye kayboldu)) Bunlar tiyatro oynuyorlar,iktidarı da muhalefeti de bizim gazımızı alacak şekilde davranıyorlar ana konularda plan ne ise o uygulanıyor.Zaten kendilerine verilen rolun azıcık dışına çıkan rolunu değiştiren survıvor adasına veda ediyor.Misal muhsin yazıcıoğlu,misal özal,misal menderes.

Sayfa 877/993 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •