Sayfa 877/998 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 7,009 - 7,016 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,629
     Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Donald Trump: Suriye'ye karışmayalım, bırakalım ne olursa olsun

ABD'nin seçilmiş başkanı Donald Trump, Suriye'deki gelişmelerle ilgili, "Suriye darmadağın ve bizim dostumuz değil. ABD'nin hiç bulaşmaması gerekir. Suriye bizim sorunumuz değil. Akışına bırakın ve dahil olmayın." dedi.
    İnandırıcığı yoktur hepsi firavundur,yani en kötü firavun,yani Ku Klux Klan,kukulatılar üyesidir deniliyor,bunu bizzat belirten obamadır,bu örgüt kuzey güney savaşında baş rol oynamıştır siyahilerin,emekçilerin canisi köleliği savunur tam ırkçıdır faşisttir,güneylidir,bilindiği gibi kuzeyliler köleliğe karşıdır,bu savaş amerika iç savaşıdır,sonra barış sağlanmıştır,peşi malum bu savaşı amerika dış devletlere taşımıştır milletleri birbirine kırdırıyor,ikinci dünya savaşına kadar barışçıldır,atom bombası olayı hariç,olan ondan sonra başlamıştır,devamlı derim bu devlet yok edilmelidir derim,zaten ülkeyi başkanlar değil anlattığım örgüt gibiler,onlara bağlı olanlar yönetir,çok azı dürüsttür,bu dürüstlerin bazılarıylan 80 öncesi iç,işleri bakanlığındayken bağlantımız olmuştur,siyasal islamın elamanları TC yıkma peşinde olduklarını bizzat söylediklerini bildirmişlerdir,yani öyle demişlerdir deniliyor belgelerde öyle deniliyordu ve doğruluk payı gerçek olmuştur kenan evrenlen başlamıştır,amerika ambargunun sonucu bu elaman başa getirtilmiştir,,peşi özal şimdinin kim olduğunu söylemeye gerek yoktur,her ülkede casusları ve elamanları mevcuttur,eşbobluluğun ne olduğunu buralarda belirtiyoruz,bobluluğu ecevite bile önermişlerdir kabul etmedi sonrası malum,en büyük hedefleri TC'dir,çünkü dünyanın merkezidir yurdumuz,amerikada öldürülen başkanların arkasındada bunlar vardır kenedy örneği gib vs,bunları zamanında mahir kaynakta belirtmiştir...kozmik odaya girildiği beyan ediliyor,girilse bile o belgelere kimse ulaşamaz ulaşmasınada imkanı yoktur,zaten Türkün gizli bilinmeyen koruyucuları vardır bunu buralarda defalarca yazdım,tehlike anında devreye girerler,ülkemizlen uğraşanlarlan onlarda uğraşır,öldürmez süründürür yani vücutsal olarak,çünkü ergeç sistem cezalarını verir,merak etmeyin yurdumuza birşey olmaz sadece bocalarız o kadar birden bakmışsınız sihirli bir el değmiş yeniden doğmuşuz,Atamız ne der bir Türk dünyaya bedeldir sonsuza denk yaşayacağız bu ülkeyi yaşatacağız,tabiki zamanlan bizde yazıyoruz canımızı sıktığı için,ama herzaman umut vardır !!!

2. Ateist ülkeler de evliliğe nasıl karar verilir?

https://www.facebook.com/share/r/14MffqHpCF/

3. Hangisi Reha Kaya anlamadım

https://www.facebook.com/share/r/1EhRZywyPk/

4. Atatürk ün laik demokratik devletinin örnek olması ile Afganistan, İran, Suriye, Irak modern bir hayatı tercih etmişti.

Ne zaman, ABD ve Rusya (1. dünya savaşı öncesi ve sonrasında yaptıkları gibi) ülkelerde dini kaşıyıp insanları birbirleri ile içte savaştırdıktan sonra şeriatçı yönetimleri destekleyip palazlanmasını sağladılar.

Bu ülkelerin hepsini ayrılıkçı güçleri silah ve finansla destekleyip bölmeyi başardılar.

Sadece Türkiye bölünemedi.

Sade vatandaş için, daha önceleri Orta Asya (sözde) Cumhuriyetleri gibi diktatörlükler vardı.

Ancak isteyen için yoksulluk içinde çağdaş bir yaşam olanağı vardı.

Şimdi hiç bir yerde o da olmayacak belki. .

Hem yoksul ve çaresizler, hem de 100 yıl öncesinde olduğu gibi şeri kuralları altında yaşıyorlar, yaşayacaklar.

Düşünsenize...Daha orada yaşayan bir kadın için düne kadar Suriye de isteyen için şeriat kuralları geçerli değildi.

CNN international muhabiri röportaj sırasında başını İranlı kadınlar gibi neden kapatıyordu?

Yoksa bakarsın Suriye de (kim olacaksa) yeni yönetim laik cumhuriyet ilan eder, eder mi?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

5.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    İnandırıcığı yoktur hepsi firavundur,yani en kötü firavun,yani Ku Klux Klan,kukulatılar üyesidir deniliyor,bunu bizzat belirten obamadır,bu örgüt kuzey güney savaşında baş rol oynamıştır siyahilerin,emekçilerin canisi köleliği savunur tam ırkçıdır faşisttir,güneylidir,bilindiği gibi kuzeyliler köleliğe karşıdır,bu savaş amerika iç savaşıdır,sonra barış sağlanmıştır,peşi malum bu savaşı amerika dış devletlere taşımıştır milletleri birbirine kırdırıyor,ikinci dünya savaşına kadar barışçıldır,atom bombası olayı hariç,olan ondan sonra başlamıştır,devamlı derim bu devlet yok edilmelidir derim,zaten ülkeyi başkanlar değil anlattığım örgüt gibiler,onlara bağlı olanlar yönetir,çok azı dürüsttür,bu dürüstlerin bazılarıylan 80 öncesi iç,işleri bakanlığındayken bağlantımız olmuştur,siyasal islamın elamanları TC yıkma peşinde olduklarını bizzat söylediklerini bildirmişlerdir,yani öyle demişlerdir deniliyor belgelerde öyle deniliyordu ve doğruluk payı gerçek olmuştur kenan evrenlen başlamıştır,amerika ambargunun sonucu bu elaman başa getirtilmiştir,,peşi özal şimdinin kim olduğunu söylemeye gerek yoktur,her ülkede casusları ve elamanları mevcuttur,eşbobluluğun ne olduğunu buralarda belirtiyoruz,bobluluğu ecevite bile önermişlerdir kabul etmedi sonrası malum,en büyük hedefleri TC'dir,çünkü dünyanın merkezidir yurdumuz,amerikada öldürülen başkanların arkasındada bunlar vardır kenedy örneği gib vs,bunları zamanında mahir kaynakta belirtmiştir...kozmik odaya girildiği beyan ediliyor,girilse bile o belgelere kimse ulaşamaz ulaşmasınada imkanı yoktur,zaten Türkün gizli bilinmeyen koruyucuları vardır bunu buralarda defalarca yazdım,tehlike anında devreye girerler,ülkemizlen uğraşanlarlan onlarda uğraşır,öldürmez süründürür yani vücutsal olarak,çünkü ergeç sistem cezalarını verir,merak etmeyin yurdumuza birşey olmaz sadece bocalarız o kadar birden bakmışsınız sihirli bir el değmiş yeniden doğmuşuz,Atamız ne der bir Türk dünyaya bedeldir sonsuza denk yaşayacağız bu ülkeyi yaşatacağız,tabiki zamanlan bizde yazıyoruz canımızı sıktığı için,ama herzaman umut vardır !!!
    Benim duyduğum tabi yanlış olabilir ama kozmik odaya girilmesinin ardından Dünya çapında 700 e yakın Türk istihbarat görevlisi MİT çalışanı deşifre olduğu için öldürüldü

Böyle okudum ama teyit etmedim

6. Bu video size neyi gösteriyor kanıtlıyor?

https://www.instagram.com/reel/DC_ZM...N5dTc0N3dzMzgy

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,629
     Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Benim duyduğum tabi yanlış olabilir ama kozmik odaya girilmesinin ardından Dünya çapında 700 e yakın Türk istihbarat görevlisi MİT çalışanı deşifre olduğu için öldürüldü

Böyle okudum ama teyit etmedim
    Öyle birşey yok,sadece bu katliamları rum asala örgütü yapmıştır abd destekli 80 öncesi,onlarında yerleri tesbit edilip hepsi öldürülmüştür buda benim gizli bilgimdir,neden sonra bu örgüt katliam yapmadı sonradan !!!ben bir hiçim ama gerimizde milyonlarca ordu vardır tam techizat ileri derecede teknolojik,sadece kendilerini gizliyor,içte,yer altında belkide uzayda,belkide vücudunda vs,neyse gerisi gizlidir,istihbarat elemanları vatanı için ölür, öldürülür,ama çoğu öldürür,bu palavra inanmam diyenler açsınlar yadanın gücünü incelesinler,sembol taş gözükebilir,ama sadece sembol olarak bilinir gerisini kimse bilemez,çin kaynaklarını okusunlar bilmeyenler,yada rus kaynaklarını,bunun benzerini yapmaya kalktı ingiliz ve abd başaramadılar,guya haarb teknolojisi,ama hiç ilgisi yok,çünkü bu mudan gelir,Atamızda incelemiştir bu kayıp uygarlığı,bazı bilgilerede ulaşmıştır,zaten malum sonra ömrü yetmedi,amacı dünyayı barışa götürüp altın çağı başlatmak,herkesi eşit hale getirmekti olmadı ne yazıkki,buna örnek kominizm önerildi,alakası yok,oda insanları çıkarları için sömürür köleleştirir,sosyalizm ona göre daha yumuşaktır,adı üstünde sosyal,oda azgınlaşırsa insanlığın can düşmanı,faşizanlık dürtüsü oda bir hastalıktır,biz aşırı sağ guruplar deriz,kafatası avcılarıdır,çok kazanma dürtüsü ön plana çıkar sistemi çok acımasızdır,görüyoruz bunu emperyal ülkelerde,arkasında kefeller vs gibi aile süsü verilmiş aileler gösterilir,o öyle değildir insanlığın düşmanıdır bencildir sadece çıkarları için çalışırlar,onunda arkasındaki güç gizlidir kimse bilemez,yani çinlilerin dediği gibi yin,yang metodu,neyse hadi by

8. Ataturke hayranligim her gun artiyor

https://www.reddit.com/r/Kamalizm/co...portajdan_bir/

Sayfa 877/998 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •