08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
koy koçum bunları mallığın ortaya çıksın alıntılayımda
%60 ppf %40 altın yanıltan adam bu pozisyonda olmaz .
grafların altındakini iyi oku ösym 1. siyim diyorsunda senden bir s2 olmaz okuduğunu anlamıyorsun 8500 görmüş 8000 2.25 falan denk gelir çoban ha bu düşünceler 3.44 lerde dile getirilip güncelliyerek buralara gelmiş onu ne söylemiyorsun sen go go diye yazıyordun buralarda ozaman![]()
Burada herkes herkes hakkında İDDİADA-İFTİRADA BULUNABİLİR....BUNUN ASLA ÖNEMİ YOK..
Bana belge-mesaj getirin...Benim 9700-400 arası full hisse alacağım mesajlar orada duruyor..isteyene veririm..
gerisi zırvalık...
Bir dangal sürekli mesaj atarak 8700 den milletin hisse almasını engelledi...GUNDİ-KARADUMANA haksızlık yapılıyor..asıl bunu deşifre etmek lazım...
Aptal...endeksin en dip gördüğü yer(bu sene içinde) 2.4969 dolardır...adam hala 2.25 diyor...
Ama 2.25 ile 2.49 fark etmez diyorsan o ayrı...
Bu adamı 14 ekimde defalarca ORTA VADELİ öngörüye davet ettim..ama yapamadı..kaçtı...
Algıcı çocuk beynini kullan senin ne bok olduğunu herkes biliyor dün geldin kısavade ile tartıştın her boka maydıonoz oluyorsun buda okuma algılama özürlü olduğun için , bugun geldin olayda alakan yok yine bana saldırı bak arakada yazdım tedavi ol doktora git cuma hikayeni anlat orada filminde bir kayma var
hadi topiğ fazla meşkul etme millet bıktı her gün birisi ile burada tartışmandan
Yer İmleri