Sayfa 878/1002 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,017 - 7,024 arası.

Konu: Viop - XVI

1.  Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    margıncılerı avlıcak.....spotta her işlem puan uzerıne.....ana oyun vobda...
    Dün shortlayan nasıl margin call yiyecek ki, margincileri avlasın anlayamadım.
    "I would never die for my beliefs because I might be wrong."

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Banka hissesi almadan önce tahvil faizi, CDS ve banka endeksi kontrol etmek lazım. Birini alıp diğerini alamayınca iki durum oluyor ya insanlar diğerleri geri kaldı diye alıyor, ya da bu iş fake deyip satışa geçiyorlar.

Herif borsayı THYAO ile götürecekti olmadı, sonra GARAN'a girdi masraflı olunca vaz geçti, telekomları denedi olmadı, yine başa döndü havacılık ile piyasayı götürüyor.
    Bankalar tahvil faizleri ve bu virüs hikayesinden dolayı hikayesi şuanda yok gibi ,
    geçen ımf hikayesi ile 1. gün cıtı 2. gün Avrupa tatilken gizli el aldı şimdi 2 gündür oradan çıkan thy,eregl,kozaa ,Aselsn geçiyor benim gördüğüm bunu credit üzerinden gizli elin prensi ile yapıyor

3. sercan arjantinvari bir hareket bekliyor musun ???kurda değer kaybı (7 üzeri hatta belki 8 ) tl bazlı yeni zirve?????

4.  Alıntı Originally Posted by Whig Yazıyı Oku
    Dün shortlayan nasıl margin call yiyecek ki, margincileri avlasın anlayamadım.
    dun 114 say bugun 117......margın yıyecek olan zaten.....2500de normalde yer....temınat azsa 1000p da da yer...
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

WELLS FARGO'NUN 1. CEYREK HB KARI 0.01 DOLAR (BEKLENTI: +0.38 DOLAR ONCEKI: +1.20 DOLAR)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bankalar tahvil faizleri ve bu virüs hikayesinden dolayı hikayesi şuanda yok gibi ,
    geçen ımf hikayesi ile 1. gün cıtı 2. gün Avrupa tatilken gizli el aldı şimdi 2 gündür oradan çıkan thy,eregl,kozaa ,Aselsn geçiyor benim gördüğüm bunu credit üzerinden gizli elin prensi ile yapıyor
    Bir sistem çökmeden uzun süre hareketli kalıyor ise orada bir kontrol eden vardır diye bir tezim var.

BIST'de büyük el var, sanmıyorum çok işlem yapsın ama onun el verdiği birileri de var. Bir de bizde her türlü imkan var deyip işlem yapanlar olabilir, badem vs deniyor. En tepe neye izin veriyor ise onun dışına çıkması mümkün değil.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by borsa1978 Yazıyı Oku
    Umarım haklı çıkarsın. 7000 tl civarında MC yedim bugün ve teminat kalmadı. ☹
    Teminat sıkıntısı yaşamamak için

Parayı iyi kullanmak lazım

Çünkü burası vadeli anlık haber ile patlatırlar

Kaldıraç yüksek demekki sizde

Yardımcınız olsun allah

8.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    sercan arjantinvari bir hareket bekliyor musun ???kurda değer kaybı (7 üzeri hatta belki 8 ) tl bazlı yeni zirve?????
    3 senedir ben neyi dile getiriyorum? Allahtan abd başında trump var.. Putin, trump, erdoğan aynı ekolün adamları.. Trump yıkılırsa venezülla tarzı yıkılmazsa arjantin

Sayfa 878/1002 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •