Sayfa 878/1001 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,017 - 7,024 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Dışkıdan sadece enerji üretmiyorlar, yemeklik yağ da üretiyorlar. Çin'de kanalizasyondan ayrıştırılan insan dışkısının içinden yağı ayrıştırıp bir çeşit yemeklik yağ üreten 1000'in üzerinde fabrika olduğu belirtiliyor. Google araması olarak gutter oil yazınca fabrikaların içinden çekimlere kadar hemen çıkıyor
    sn. rxpu yine ufkumuzu actiniz

sakin gutter oil diye aratmayin ! ben oyle bir hata yaptim

Başta uygulanan uygulamaya geri döndük ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. İspanya 300-500 vakalara düşmüştü şimdi hergün +20.000
    Bizim gibi turizm gelirine ihtiyaç duyan ülkeler ciddi başı ağrıyacak covidden sanki.. 1 ay evveline dek çevremde hiç vaka yokken şimdi eş dost müşteri baya duyuyorum.. keşke özellikle ruslara hiç açmasaydık.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku

Başta uygulanan uygulamaya geri döndük ..
    Biz daha dönemedik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    İspanya 300-500 vakalara düşmüştü şimdi hergün +20.000
    Bizim gibi turizm gelirine ihtiyaç duyan ülkeler ciddi başı ağrıyacak covidden sanki.. 1 ay evveline dek çevremde hiç vaka yokken şimdi eş dost müşteri baya duyuyorum.. keşke özellikle ruslara hiç açmasaydık.
    Vakalar yabancılardan gelmedi. Baskıyı kaldırdığımız için içeride dağıldı. Düğün manyakları, dua grupları, tekne particileri ve deniz meraklıları ile başladı. Devamında işverenin gaddarlığından metrobüs ve dolmuşlarda sıkışanlarla devam etti. Ve umursamazlarla zirveye ulaştı.

O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Vakalar yabancılardan gelmedi. Baskıyı kaldırdığımız için içeride dağıldı. Düğün manyakları, dua grupları, tekne particileri ve deniz meraklıları ile başladı. Devamında işverenin gaddarlığından metrobüs ve dolmuşlarda sıkışanlarla devam etti. Ve umursamazlarla zirveye ulaştı.

şu anda dılşarıdanda geliyor antalya ve alanya belediye başkanları bile covit olmuş alanyada tüm belediye hizmetleri dışarıda çadırda verilmeye başlanmış müthiş yoğunluk varmış
    bir halt olacağı yok.

7. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Pazar fiyatları Bağdat caddesindeki fiyatlardır .

Öğlen 2-3 civarıdır pazar 7 buçuk 8 de kapanıyor

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bağdat caddesini suriyeliler almış herhalde eskiden bağdat caddesinin yanındna geçemezdik
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 878/1001 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •