köprüden önce son çıkış... bir tur daha tepki yapar.... sonra bam bam bam![]()
Son yarım saat şiddetli satış olur ise akşam pazarından hisse bakılır ama bayrama millet kafası rahat girmek ister bence.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Nisan enflasyon %6 bekleniyormuş.
Kur ve enerji bu seviyede kaldıkça aylık enflasyon %2-3 e gerileyebilir ama geçen yılın üzerinde oldukça maşet şişmeye devam edebilir.
>>>>>>>>>>
https://www.patronlardunyasi.com/hab...artacak/263904
Dünya gazetesi yazarı Alaattin Aktaş, "Nisan ayı tüketici fiyat artışı yüzde 6 dolayında gelebilir. Üstelik TÜFE'nin ağırlığı en yüksek kalemleri olan otomobil ve akaryakıtta neredeyse hiç zam olmadığı halde" tahmininde bulundu.
...
Normal kapitalist sistemde acıma yok, ama sistem nihai olarak insanlardan oluştuğu için çok belli edilmiyor, sonuçta bir kişinin diğerlerinin tümünü yenme olasılığı olmadığı için düşman çekecek hareketler az oluyor. O yüzden hile sistemin temeli, ayakta kalabilmek için Mandrake gibi olmak lazım, ikiyüzlülük de geçerli ama sürdürülebilirliği az.
Dikkat edilir ise piyasalardaki sert hareketlerde yanlışlık oldu, tombul parmak oldu, iki sıfır fazla yazılmış, robotun algoritmasında hata olmuş, veri sağlayıcı firmadan yanlış bilgi gelmiş diye geçiştiriliyor.
Yer İmleri