-
Hayırlı sabahlar
kısa bir not
ben borsa hayatımda 20 ocakta ekseriyetle kendi pörtföyüme göre hep zirvede oldum
ve o zirveden hep dibe vurdum.
tarih tekerrürden mi ibaret olacak yoksa dersmi almış olmam lazım
yada kaderim mi değişecek ????????????????????????
-
https://www.ensonhaber.com/dunya/avr...kezlerinin-yol
Avrupa'da, yaşlı vatandaşlar aşı merkezlerinin yolunu tuttu
Dünya çapında koronavirüse karşı ilk aşılamalar başlarken, Avrupa ülkelerindeki yaşlılara evde hizmet verilmemesi dikkat çekti.
Haber Merkezi
https://www.ensonhaber.com/dunya/avr...n-yolunu-tuttu
Bugün ise huzurevleri, engelli ve bakımevlerinde kalan yaşlılar ile birlikte 90 yaş üzeri vatandaşların aşı uygulaması başladı.
TÜRKİYE'DE EVDE HİZMET
Ülkemizdeki yaşlı vatandaşlar aşılarını evlerinde yaptırma imkanına sahipken, diğer ülkelerde ise bu fırsatın tanınmadığı görüldü.
pandemide bir masal ülkesi var, 18 senede isviçre olmamızı beklemeyin, bize bir çeyrek çeyrek asır daha lazım.
-
https://www.ensonhaber.com/politika/...kabul-edilemez
Biden'ın dışişleri bakanı adayı: Türkiye'nin S-400'leri alması kabul edilemez
ABD'de yemin etmeye hazırlanan Joe Biden'ın dışişleri bakanı adayı Antony Blinken, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 hava savunma sistemleri almasının kabul edilemez olduğunu söyledi.
Türkiye o bildiğiniz müstemleke ülke sizin (emperyalizmin )kuklanız değildir
hala anlamadınız mı?
-
Otokarda bir düzeltme bekliyorum hiç değilse yataya sarar diye düşünüyorum
Çünkü
beklediğim haber geldi ve bir talep gözlenmedi ve bu yükseliştede öyle uzun vadeli bir yatırmcı kitlesi oluşmadı
üstelik uzun vadeli yatırmcıdır diye bildiğimiz yabancı sattı, hisse zaten ucuz değil.
-
Piyasa Değeri(TL)1.313.156.250 Özsermaye(TL)*55.796.546 Sermaye(TL)38.062.500 Net Kar(TL)13.415.113
zamana ayak mı uyduramıyorum? kendime bu soruyu çok soruyorum.
teknoloji hisseleri inadına inadına çok pahalı işlem görüyorlar ve ben asla o fiyatları hak etmediklerini düşünüyorum.??????????????
şunu diyorum o firmalara biçilen değerin 1/10'u parayla bir mühendisi ordusu toplanır ve bir tanıtım kampanyasıyla iş biter
firma senin olur.
-
Zaman ilerledikçe hisseyi taşımak daha doğru karar olacaktır diye düşündürğyor, hacim ve takas.
-
naliz- Şirket Haberleri (Ahlatcı Yatırım)
KAP HABERLERİ
KONTR: Yabancı bir müşterisi ile 33-11kV mobil trafo merkezi yapımı işi için toplam
bedeli, 2.018.250,00,- ABD Doları tutarında bir yurt dışı satış sözleşmesi
imzaladığını açıkladı.
MNDRS: Bağlı ortaklıkları Akça Enerji ve Tan Elektrik ile devralma yoluyla birleşme
işlemi için EPDK'ya başvurdu.
KLMSN: Yatırım teşvik belgesi tutarı 49 milyon TL'den 67,6 milyon TL'ye çıkarıldı.
GUBRF: Söğüt Altın Madeni Projesi ile ilgili kamuoyu ile paylaştığı bilgiler Türkiye
Ulusal Maden Kaynak ve Rezerv Raporlama Komisyonu (UMREK) tarafından da teyit
edildi.
-
lokmaanda satıcılar artık bu fiyatlarda mal vermek istemiyorlar
zirvede hacim ölü.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules