Sayfa 879/1000 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 7,025 - 7,032 arası.

Konu: Vıop XLI

1. Halk Yatırım'dan günlük ve haftalık yabancı yatırımcının en çok para girişi ve çıkışı yaptığı hisseler tablosu

2.  Alıntı Originally Posted by batizzez Yazıyı Oku
    Abd pazertesi kapalı
    BİST için demiştim ytd
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

3. Kriptocular yuvarlandı. Orada pozisyon almayı ciddi düşünüyorum.

Açık konuşalım. Bazı kagitlar da bana göre pahalı.

Bunların başlıkları kağıdı öven, neden pahalı olmadığını anlatan, yere göğe koyamayan tiplerle dolu...

Patron çıkartmış malı. Halka dağıtıyor.

Halk tam tepede kafaya mal yiyor ve ısrarla övmeye devam ediyor.

Fazla düşünme bu ülkede kafayı yersin dayu.

Prensip olarak patron alıyor işte agresif patron satıyor ise ürkek olurum. Bu nedenle halka arzlara en az 4 çeyrek girmem.

Ben o şekilde kazanmak istemem kazanan öyle kazansın herkesin stratejisi kendine.

Ama ağlayan kişiler olacak net görünüyor

Tam tersi de inanılmaz çok.

Alım fırsatı varken bazı kişiler bölerek veya bilmeyerek sürekli negatif pompalıyor.

Tupras alirken vardı. Aselsan alirken vardı. Tekfen alirken vardı. Hep de benzer tipler. Tukas da var bi tane. Enteresan. Bilerek mi bilmeden mi bunu anlamıyorum ben Allah şahit iyi niyetle yazıyorum yazmayanın günahı kendi boynuna.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Resesyonda borsalar ve amlak piyasası nasıl olur, hangi yatırım kazandırır

5.  Alıntı Originally Posted by yoktur Yazıyı Oku
    Resesyonda borsalar ve amlak piyasası nasıl olur, hangi yatırım kazandırır
    Amerika da mı yaşıyorsun? Ne resesyonunu?

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

https://www.bloomberght.com/konuk/vi...ha-fazla/66818

Çok yüksek enflasyon ortamında ,enflasyon muhasebesi uygulanmadan düzenlenen bilanço sonuçlarının çok yanıltıcı olabileceğini bir çok defa yazmıştım.Bu defa, İş Yatırım araştırma direktörü Serhat Gürleyen de bu konuya değinmiş,Türk borsalarında hisse senedi işlemleri yapanların seyretmesinde fayda var.

7. elon musk yine ilginç bi tvit atmış.. 1453 istanbulun fethi günlerinde bizans askeri tam uykuya yatacak, diyor ki kendi kendine
    -ulan kapıyı kitlemiş miydim ? (yoksa açık mı bıraktım)

türk anlatısında istanbulun fethi- ulubatlı hasan surlara çıkar, bayrağı diker ve zafer ilan edilmiş olur.. bizans/batı anlatısında ise şehrin çok sayıda kapısından biri açık unutulur, türk askerleri oradan sızar, ulubatlı hasan ilk sızan yeniçeridir, surlara bayrağı diker, ve savunmanın direnci kırılır- hatta hasangil ilk önce bunun mahsus açık bırakıldığını ve tuzak olduğunu düşünürler, çok temkinli hareket ederler ilk girerken.. işte o kapıyı kitli tutmakla sorumlu askeri resmediyor -ulan kitledimiydim diye tereddüttedir tvitteki asker

ilhan maskın 1453 istanbulun fethine referans vermesinin türkiyeyle yada türk-yunan rekabetiyle alakalı olmadığı belli.. bir savunma durumu ve o savunmada verilebilecek bir gedik- son yıllardaki yoğun woke saldırısına refere ediliyor gibi.. sosyal medya üzerindeki tahakküm bu kampanyanın en kilit noktası, twitter önemli bi mecra, musk-twitter alım teklifi surda açılan gedik- yani elon musk kendini modern zamanlardaki ulubatlı hasan olarak tarif eidyor

8. 400-500 bin takipçili coinciler , önemli olan nereye kadar düşeceğini bilebilmek gibilerinden tweet atıp aşağıdaki yorumlardan nabız yokluyorlar

çoğunluk sattım falan derse ufaktan dalacak , tam süzme işi

Sayfa 879/1000 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •