Sayfa 879/998 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 7,025 - 7,032 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. sağlık hizmeti vs. lazım olursa çok yakınız sıkıntı yok

arsa arazi kapatın oralar değerlenir

hadi bakalım.

2. bu demir yumruk yonetenlerin ortak hobisi

lüks otomobil kolleksiyonu mu acaba?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,575
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Suriye'de rejimin değişmesiyle ABD İsrail izin verirse Suriyelilerin bir kısmı ülkelerine döner ve orada yaşamaya çalışır. ABD ve İsrail Filistinlilerin Suriye'de yaşamasını istediğini düşünüyorum o yüzden buna izin verdiler. Yeni bir Arap modeli mi olur yeni bir Arap projesi mi onu önümüzdeki zamanlarda göreceğiz. Bana göre dünyaya yayılan Arap nüfusu onlar için daha büyük tehlike. Avrupalılar yaşlanıyorken onlar sürekli çoğalıyor ve gençleşiyor. Dünyaya yayılan Suriyeliler orada ki rahatı bırakıp Suriye dönüp yaşar mı bunu ABD AB ve İsrail'in Suriye nin yeniden yapılandırılmasına vereceği destekler teşvik edecektir. Bu konuda Arap Krallıkları destek vermez görüşündeyim.
    Aklıma madmax filmi geldi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,575
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bizim de parçalanmamız için max.20 yıl süre veriyorum, üstü olmaz bile..
    O biraz zor,parçalamaya çalışanlar parçalanacak esas

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,575
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Astrolog değilim sadece istatistik bilimi ile ilgileniyorum.

Buna göre de çıkarımlarda bulunuyorum.

Yani konunun özünde matematik bilimi var .
    Matematik herzaman vardı fii tarihinden beri,antik çağlarda yapılan yapılar matematiksel bilgiylen yapılmıştır,12.000 yıllık göbekli tepe bile,çoğu yapılan eserlerin nasıl yapıldığı hala tartışma konusudur.

6.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bizim de parçalanmamız için max.20 yıl süre veriyorum, üstü olmaz bile..
    Amerika nin isine geliyorsa parcalanma yarin bile olur

Isine gelmiyorsa sonsuza kadar olmaz

Yani Turk halkinin bu iste bir gucu sozu yok hersey Amerikaya bagli. Adamlar basimiza kim gececek ona bile karar veriyor

7. Trump savas sevmez istemez o bir isadami

Maalesef Amerikayi sirket gibi yonetmeye baslayacak yani hersey para. Amerikanin zaten az olan sosyal guvenlik catisi daha da cokecek hersey paraya verimlilige teknolojiye donecek

Nasil bir sirket ise yaramayan tembel yasli adamlari erken emekli eder yada sirketten kovar Trump ta federal hukumeti baya kucultecek baya cok insan issiz kalacak. Ama ekonomi ve borsa bundan olumlu etkilenecek

bize dokunan tarafi savas istememesi. Adamin direk agzindan cikan laflar bunlar. NATO ya biz cok para harciyoruz niye obur uyeler harcamiyor diye sitem ediyor. Yani NATO yu dagitacak yada yapisini degistirecek Putin ile yakinlasacak. Hatta NAFTA yi da dagitacak cunku Meksika ve Kanada bizi somuruyor gibi laflar ediyor.

Unutmayin tarih boyunca Rusya Amerika ne zaman yakinlasirsa bu Turkiye icin hep kotu olmustur. Bunu bana buyukbabamin soylemeside cok ilginc. Demek o zamanlarda bile bunu konusuyorlarmis

Trump ayni zamanda BRICS kurucu uyelerinide tehdit etti. Daha adam koltuga oturmasina haftalar var simdiden herkese saldiriyor. BRICS uyelerinden ithal edilen herseye 100% gumruk vergisi uygulayacagim dedi. Bu da gayet mantikli cunku BRICS guclenirse ABD dolari mafis olur buda Amerikanin sonu demek.

Suriye olayinda bence Trump bir tane bile asker yollamaz cunku zaten petrol yok hicbir sey yok. Bir sirket para gelmeyecek projeye para harcamaz

Insanlar Amerika mudahele etmeyecek diye seviniyor ama ortalikta guc kalmayinca Suriye de bitmez tukenmez ic savas baslar oradaki milyonlarca Suriyelide Turkiyeye gelmeye calisir. Turkiyenin resmi olmayan nufusu da yakin zamanda 100 milyonu gecerse hic sasirmam.

bu bizim icin bir felaket arkadaslar.

Bu arada Israil de Suriyeye girmis

https://eksisozluk.com/8-aralik-2024...1096?a=popular

Baas/El Muharabat rejimi fasaryaymış, mahalle bekçisi bile yokmuş Esad'ın, İran yani Hizbullah ve Rusya çekilince gümledi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 879/998 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •