Sayfa 878/998 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 7,017 - 7,024 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Bu kadar tesadufte fazla be arkadas

https://www.facebook.com/reel/1094620945733286

DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

https://www.sondakika.com/dunya/habe...apip-18131912/

Suriye'de kontrolü tamamen ele geçiren silahlı muhalif gruplar, 61 yıllık Baas rejimine son verirken gelişme sonrasında Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ise ülkeyi terk etti. Esad'ın bir uçakla ülkeden ayrıldığı iddia edilirken uçağın en son Humus semalarında sinyal verdiği ve "olağandışı hareketler" sergilediği belirtildi. Uçağın düşmüş olabileceği değerlendiriliyor.

Ya öldü, ya da öldü süsü veriyorlar.

suriye başbakanı yönetimi resmi olarak kazananlara devrediyor. bu saatten sonra rus savaş uçakları suriye hava sahasını kullanabilecekmi. yakında amerikan askeri varlığıda tartışma konusu olur.

4. Astrolog değilim sadece istatistik bilimi ile ilgileniyorum.

Buna göre de çıkarımlarda bulunuyorum.

Yani konunun özünde matematik bilimi var .

5. Trump daha göreve başlamadan aksiyon başladı.

Bakalım önünüzdeki zaman diliminde başka ne değişimler yaşanacak?

Kendi genel merkezindeki giriş katında sergilediği mektup içeriğine benzer talepleri olmaz umarım.

Bizim gibi iki
    tarafa da oynan bir ülke için tansiyon artabilir.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

6. bizim de parçalanmamız için max.20 yıl süre veriyorum, üstü olmaz bile..

7. Suriye'de rejimin değişmesiyle ABD İsrail izin verirse Suriyelilerin bir kısmı ülkelerine döner ve orada yaşamaya çalışır. ABD ve İsrail Filistinlilerin Suriye'de yaşamasını istediğini düşünüyorum o yüzden buna izin verdiler. Yeni bir Arap modeli mi olur yeni bir Arap projesi mi onu önümüzdeki zamanlarda göreceğiz. Bana göre dünyaya yayılan Arap nüfusu onlar için daha büyük tehlike. Avrupalılar yaşlanıyorken onlar sürekli çoğalıyor ve gençleşiyor. Dünyaya yayılan Suriyeliler orada ki rahatı bırakıp Suriye dönüp yaşar mı bunu ABD AB ve İsrail'in Suriye nin yeniden yapılandırılmasına vereceği destekler teşvik edecektir. Bu konuda Arap Krallıkları destek vermez görüşündeyim.

8. hadi bakalım arkadaşlar sırayla sınır kapısına varın yavaşça birbiriniz ezmeyin

Sayfa 878/998 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •