Sayfa 88/169 İlkİlk ... 3878868788899098138 ... SonSon
Arama sonucu : 1347 madde; 697 - 704 arası.

Konu: Altın vurus v

Hazir gelmisken bir de PETROL fiyatlari ile ilgili bir GRAFiK vereyim.
    Hepimizin de bildigi gibi USDTL de bir ARTIS yasiyoruz, ve bunun dogal uzantisi olarak da Ulkemizdeki Benzin fiyatlari ARTIS gostermektedir.
    ANCAK, Petrol fiyatlari "Gectigimiz yillarda" 150$ seviyesinden dondu.
    DiP yapti 27 $ seviyelerinden ve su anda 60.-$ seviyelerinde seyrediyor.

FAKAT Onumuzdeki yillarda Petrol Fiyatlarinin "Gozunun YUKARIDA" oldugunu dusunmekteyim.
    2018 ve ozellikle 2019 YILI anlaminda petrolde yasanacak bu YUSELiSiN bize yansimasi "hic de HOS" olmayacaktir.

(Petrol fiyatindaki ARTIS iHTiMALi+USDTL de ARTIS iHTIMALi)

UMARIM YANILIRIM.

YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

2. Sayın Babo affınıza sığınarak bir sorum olacak;
    Hisse grafiklerinde logaritmal baktığınızı söylemiştiniz, ancak yapmış olduğum kendi çapımdaki tespit'e göre kopma noktaları ve kısa vade grafiklerde lineer grafikler daha başarılız, logaritmik grafikler ise uzun vade'de (aylık) daha tutarlı sonuçlar veriyor. Yanlış olabilir miyim acaba?

Alıntı Originally Posted by Andrei28 Yazıyı Oku
    Sayın Babo affınıza sığınarak bir sorum olacak;
    Hisse grafiklerinde logaritmal baktığınızı söylemiştiniz, ancak yapmış olduğum kendi çapımdaki tespit'e göre kopma noktaları ve kısa vade grafiklerde lineer grafikler daha başarılız, logaritmik grafikler ise uzun vade'de (aylık) daha tutarlı sonuçlar veriyor. Yanlış olabilir miyim acaba?
    Kim nereden ve NASIL fayda sagliyorsa, oyle baksin.
    Ben "tecrubemi" paylastim, gerisi size kalmis.
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

4. Sayın Babo daha önce bu ikisi ters hareket yapardı.Şuan birlikte yükseliyorlar.Buda bizi cari açık anlamında çok zorlayacak gibi gözüküyor.Petrol fiyatları önümüzdeki yıllar yükselişe devam edecekse,bu doların ileride çökeceği anlamına gelirmi.Zira ilerki yıllar dijital para ( bitcoin ) gibi devreye tamamen girmesi olasılığı bunda etkili olurmu.

ytd. sayın BaBo çokmu uçuk oldu rakamlar.

TL olarak endekse bakmiyorum Sayin ARDT,
    Sadece XU30EURO bakiyorum.
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Sayın Babo daha önce bu ikisi ters hareket yapardı.Şuan birlikte yükseliyorlar.Buda bizi cari açık anlamında çok zorlayacak gibi gözüküyor.Petrol fiyatları önümüzdeki yıllar yükselişe devam edecekse,bu doların ileride çökeceği anlamına gelirmi.Zira ilerki yıllar dijital para ( bitcoin ) gibi devreye tamamen girmesi olasılığı bunda etkili olurmu.
    Bunun neticesi AGIR olur.
    1-Hizli enflasyon,
    2-Yukselen Faizler,
    3-Artan USDTL
    4-Sonuc, STAGFLASYON....

(Maazallah)

Umarim Yanilirim!

Dolar ileride coker mi?
    Sorunuzun cevabini veremiyorum, cunki beni "ASIYOR"..
    Bitcoin'i de icad edenler Benjamini iCAT edenlerle ayni kisiler!

Yani $$(Benjamen) cokse bile ALTERNATiFi HAZIR!
    SAG cepten hoop, SOL CEBE olacak.

Biz dusunelim ne yapacagimizi..
    Son düzenleme : bikmisbroker; 03-11-2017 saat: 01:01.
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

8.  Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku

Sevgili Melankolik,
    Dibe vurmadan BORSACI olunmuyor.
    Guzel yazmissin ancak, 39 Yillik tecrubeyi 2-3 satirda aktarmak mumkun degil.

Yasadiklarimizi, Bu Linkde "Para Nasil Kaybedilir?" adi altinda paylastik.
    (Ben O linkde 8.ci sayfadan itibaren "yogun olarak" yazmaya basladim)

1 Onceki Forum coktugu icin linke tiklayarak okuyabilirsin.

KiTAP konusuna gelince; Ben sahsen Ahmet Mergen'in Kitaplari ile 1993 yilinda basladim Teknik Analiz ogrenmeye.
    Bu gune kadar okudugum kitap sayisi 20 den fazladir.

Kitap okumadan olmaz, Sn Ahmet Mergenin kitaplarini "sahaflarda" belki bulabilirsin, ancak ondan sonra da yazilan pek cok kitap var.

Butun kitaplarda bu isin "ALFABESi" anlatilir.

Matematik Kitabinda da Matematigin ALFABESi anlatilir.
    Onemli olan, sen kendin okuduklarini ozumseyip, kendine gore bir YOL/YORDAM ve YONTEM bulabilmendir.

Mesela, Einstayn da bizim okudugumuz Matematik kitaplarini okudu? (Carpma, Toplama, Bolme ve cikartma??)
    Yanlis mi? Ama adam "Relativite" teorisini buldu?
    Biraz "UC" bir ornek verdim ki ne anlatmak istedigim cok daha NET olsun degerli kardesim.

Ozetle, hersey sende "Bitiyor"..

Ozetle 2-3 defa dibe vurduktan sonra kendine HAS yontemlere kavusursan, (Ve halen yikilmadin ayaktaysan) GERiSI GOLEY be yav!!

Zevk aliyorsun sonradan da. ))

Ozel NOT;
    Kimseyi ALAYA almak niyetinde degilim, ancak NET/YALIN olarak ve de "GIVIRMADAN" daha nasil anlatirim bilemedim?
    gayet iyi anladım peki sizden bir ricam olalacak malum alfabeyi öğreneceğiz peki bu konulara iyi çalışın dersenin her indikatör değerli değildir galiba yada trent analizler 5 tür yazsanız bizlere bunlar neler olurdu mesala paraboliksar vs vs vs şimdeden tşk ediyorum herşey gönlünüze göre olsun

Sayfa 88/169 İlkİlk ... 3878868788899098138 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •