Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 1347 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Altın vurus v

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by melankolik Yazıyı Oku
    sevgili abicim Babo size cidden hayranım sırf sizin gibi birinden nasihat almak için forma üye oldum. Her hafta başı öncelikle yazılarınızı okuyor ona göre işlemlere bakıyor ve ne kadar mükemmele bir öngörünüz olduğunu görüncede hayranlığımız katbe kat artıyor. Sizden ricam bu sanal aleme küsmeden bizim gibi gençlere önereceğiniz kitaplar teknikler ve nasihatlarinizi can kulağı ile bekliyoruz .Malum yaşımız genç kendimizi geliştirmemiz lazım tecrübeyi satın alamıyacağımızın farkındayız ama bari cahilliğimizi biraz yontsak herkesin fikri niyeti yerini kendimizden de bir şeyler katma adına yardımlarınızı bekliyoruz allaha emanet olun.

Sevgili Melankolik,
    Dibe vurmadan BORSACI olunmuyor.
    Guzel yazmissin ancak, 39 Yillik tecrubeyi 2-3 satirda aktarmak mumkun degil.

Yasadiklarimizi, Bu Linkde "Para Nasil Kaybedilir?" adi altinda paylastik.
    (Ben O linkde 8.ci sayfadan itibaren "yogun olarak" yazmaya basladim)

1 Onceki Forum coktugu icin linke tiklayarak okuyabilirsin.

KiTAP konusuna gelince; Ben sahsen Ahmet Mergen'in Kitaplari ile 1993 yilinda basladim Teknik Analiz ogrenmeye.
    Bu gune kadar okudugum kitap sayisi 20 den fazladir.

Kitap okumadan olmaz, Sn Ahmet Mergenin kitaplarini "sahaflarda" belki bulabilirsin, ancak ondan sonra da yazilan pek cok kitap var.

Butun kitaplarda bu isin "ALFABESi" anlatilir.

Matematik Kitabinda da Matematigin ALFABESi anlatilir.
    Onemli olan, sen kendin okuduklarini ozumseyip, kendine gore bir YOL/YORDAM ve YONTEM bulabilmendir.

Mesela, Einstayn da bizim okudugumuz Matematik kitaplarini okudu? (Carpma, Toplama, Bolme ve cikartma??)
    Yanlis mi? Ama adam "Relativite" teorisini buldu?
    Biraz "UC" bir ornek verdim ki ne anlatmak istedigim cok daha NET olsun degerli kardesim.

Ozetle, hersey sende "Bitiyor"..

Ozetle 2-3 defa dibe vurduktan sonra kendine HAS yontemlere kavusursan, (Ve halen yikilmadin ayaktaysan) GERiSI GOLEY be yav!!

Zevk aliyorsun sonradan da. ))

Ozel NOT;
    Kimseyi ALAYA almak niyetinde degilim, ancak NET/YALIN olarak ve de "GIVIRMADAN" daha nasil anlatirim bilemedim?
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

2.  Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku

Sevgili Melankolik,

KiTAP konusuna gelince; Ben sahsen Ahmet Mergen'in Kitaplari ile 1993 yilinda basladim Teknik Analiz ogrenmeye.

Kitap okumadan olmaz, Sn Ahmet Mergenin kitaplarini "sahaflarda" belki bulabilirsin, ancak ondan sonra da yazilan pek cok kitap var.

Onemli olan, sen kendin okuduklarini ozumseyip, kendine gore bir YOL/YORDAM ve YONTEM bulabilmendir.

Mesela, Einstayn da bizim okudugumuz Matematik kitaplarini okudu? (Carpma, Toplama, Bolme ve cikartma??)
    Biraz "UC" bir ornek verdim ki ne anlatmak istedigim cok daha NET olsun degerli kardesim.

Ozetle 2-3 defa dibe vurduktan sonra kendine HAS yontemlere kavusursan, (Ve halen yikilmadin ayaktaysan) GERiSI GOLEY be yav!!

Ozel NOT;
    Kimseyi ALAYA almak niyetinde degilim, ancak NET/YALIN olarak ve de "GIVIRMADAN" daha nasil anlatirim bilemedim?
    gayet iyi anladım peki sizden bir ricam olalacak malum alfabeyi öğreneceğiz peki bu konulara iyi çalışın dersenin her indikatör değerli değildir galiba yada trent analizler 5 tür yazsanız bizlere bunlar neler olurdu mesala paraboliksar vs vs vs şimdeden tşk ediyorum herşey gönlünüze göre olsun

3.  Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku

Sevgili Melankolik,

Ozel NOT;
    BORSADA ARA VERMEK ICIN EN İYİ ZAMAN KAZANDIGIN ZAMANDIR

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •