Sayfa 88/394 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon
Arama sonucu : 3151 madde; 697 - 704 arası.

Konu: AYEN - Ayen Enerji

1. HAYIRLI AKŞAMLAR.....HAYIRLI KANDİLLER SEVGİLİ ARKADAŞLAR.....

AYEN SON DURUM::::
    KAPANIŞ FİYATI: 5,17....
    CİTİBANK YABANCI %78,608 ORANLA HİSSEDE YİNE 1. SIRADAKİ SATICI.....HİSSEDEKİ ORANI %60'LARDAN %43'LERE DÜŞTÜ....ŞİMDİLİK....ÇÜNKÜ GÜNLÜK OLARAK ISRARLA SATIŞ YAPMAYA DEVAM EDİYOR...SATIŞINI DURDURMADAN YA DA ALIMA GEÇMEDEN HİSSEDE ALIM YAPMAK ÇOK SAĞLIKLI GÖZÜKMÜYOR....ÇÜNKÜ HİSSE SON BİR YIL İÇİNDE TARİHİ ZİRVESİ OLAN 14.29 FİYATA 3,99'LARDAN GELMİŞ....EN SON 2012'DE %20 TEMETTÜ VERMİŞ....16 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ DE NASİP OLURSA AYEN'İN GENEL KURULU VAR....TEMETTÜ, BEDELLİ VEYA BEDELSİZ İLE İLGİLİ ŞİMDİYE KADAR ŞİRKETTEN BİR AÇIKLAMA GELMEDİ.....GELMEDİĞİ SÜRECE DE TOPARLANMASI KOLAY GÖRÜNMÜYOR.....ELİNDE HİSSE BULUNAN ARKADAŞLARA ALLAH SABIRLAR VERSİN....HAYIRLISI......saygılarımla.....

---yazdıklarım asla ve kat'a yatırım tavsiyesi değildir---

2. Arkadaşlar sanırım ceza yedim

HUAWEI G610-U30 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Twitterda mart ayinda yabancilarin en cok aldigi hisse ayen mis dogrumu bilemedim.

4. Bu hafta ölü kedi sicramasi yapar insallah

5.  Alıntı Originally Posted by Fantom677 Yazıyı Oku
    Twitterda mart ayinda yabancilarin en cok aldigi hisse ayen mis dogrumu bilemedim.
    DOĞRU....

6. LÜTFEN DİKKAT SEVGİLİ ARKADAŞLAR.....

CİTİBANK YİNE SATICILARDA 1. SIRADA.......

7. çakallar sizin yatacak yeriniz yok. Amatör küçük yatırımcının parasınıda , ahınıda aldınız. Spekülasyonun da bir raconu , adabı var. YARAMAZ ! Çıkar inlete, inlete ! kişisel düşüncedir. Asla yatırım tavsiyesi değildir.

8. Genel kurul bahanesiyle çakkkkaaalll ytd.

Sayfa 88/394 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •