Sayfa 88/175 İlkİlk ... 3878868788899098138 ... SonSon
Arama sonucu : 1397 madde; 697 - 704 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Ben finansallarında pek gerçeği yansıttığını düşünmüyorum.
    Düşük gösteriyorlardır muhtemelen.
    Başka bir Ali Cengiz oyunu var burada büyük oyuncular arasında muhtemelen.

Birbirlerini ekarte etmeye çalışıyorlar.

Azeri bence Türk oyuncuları devre dışına bırakıp parayı yedirtmemeye çalışıyor muhtemelen.Hislerim bu yönde.
    Araci kurumlar Azeri değil. Eğer dediğin gibi olsa tam tersi yaparlar yıkar, yaglarlardi. Bu durumda Azeri zırnık koklamazdi. Yerliyi istemiyorlar diye birşey olmaz alacağı kararla temettü vermez olur biter. Hisseyi baskilamak için gitmesini engellemek biraz garip. Yani işin özü para var mı yok mu denetleyen de yerli değil mi? Ytd

Cengiz okulluyu saf dışı bıraktılar değilmi ? Sayın Spenc sen bilirsin .
    Cem okullu şirket kartında 5.06 oran ile gözükürken kapta bu ay içerinde o oran 5.06 dan 5.77 ye yükseldi hurkus hocam. Ama alıma dair kap atilmadan bu oran yükseldi, normalde 5 üzeri bildirim gerekiyordu alım ve satım da, eğer eskiden bir degisiklik yoksa. Ytd

3. Ayrıca "borsada uzunvadeli düşünün" hikayesi ve tezi de petko tarafından çürütüldü
    3 yıldır 18 talede sürünen hisse var karşımızda
    Hamdım Piştim Yandım

Hurkus hc Takaslar bize birşey göstermez derdim ama geçmişte Sokullu pasa yfastan toplayıp yine oradan boşaltıp gitmişti. Bu ay bu durumu gözlemlerken dikkatimi çekti ve borsaya kote edilen kap bildirimleri geldi peşpeşe başka başka kişilerden. Ayrıca bofa bu ay topladı virman yaptı gibi gözlemledim ve sonra yine baskila topla virmanla gibi gordum bofadan yfasa veya TEB teb yatırıma şeklinde. Ama çitiyi bosaltmakta olabilirdi bilemiyorum yine Sokullu pasami. Ytd

5. Cem okulluda hem zeytin hem borsa işini kurmuş kendi adına.Petkimleri sattıktan sonra anlaşılan.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

6. Gel vatandaş gel.
    50 cente al .
    80 cente sat.

Başlığa 37 kişi gelmiş birden.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

7. Al bu kirazdan kalmaz birazdan
    Hamdım Piştim Yandım

Cem okulluda hem zeytin hem borsa işini kurmuş kendi adına.Petkimleri sattıktan sonra anlaşılan.
    Desene 25- 30 cent kar yazsa sonra oradan faize koysa, gelen faizle tekrar alsa. Ben klibi paylaşayım adam keyfini sürsün. Ytd

Sayfa 88/175 İlkİlk ... 3878868788899098138 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •