ERSU GIDA haftalık grafik...10 senede oluşmuş bir yükselen üçgen formasyonu..0.83-0.84 ten alım denenebilir bence.
![]()
ERSU GIDA haftalık grafik...10 senede oluşmuş bir yükselen üçgen formasyonu..0.83-0.84 ten alım denenebilir bence.
![]()
Özl den dolar sorulmuş.
4.23 -20 - 4.15 aşağıdaki bantlar.
Yukarda beklediğim 8 hazirana kadar ilk etap 4.37 daha sonra 4.46 bekliyorum .
![]()
sarı çizgi destek bölgesi , aşağıda benim dip kabul ettiğim 21.600 -21.000 mevcut
Çok büyük kriz bu siyasi veya ekonomik kriz olursa o zaman bu bant patlar benim seneryoda
![]()
dolares te küçük kanal çanak hedefi 4.19 üzerinde kaldığı sürece çanak hedefi 4.37
Büyük kanal da 4.46 mevcut merkezi yeniden sıkıştırmak isteyecekler .
Döviz açık pozisyonu olan holding ve şirketlerin döviz talepleri hissedilmiyor diye düşünüyorum
Ytd
Yabancı seçimi iktidarın kaybetmesinde mi kazanma sında mı alıma geçer asıl soru bu aslında herkesin kafasındaki
Mantiken su an ki hukumetin devaminda satisa devam ederler. Cunku 16 yildir zaten ulkenin basindalar ve ekonomik performanslari ortada. Bir de son zamanlarda TCMB nin SIKI PARA POLITIKASI na inat GEVSEK MALIYE POLITIKALARI yapmalari guveni iyice sarsti. Kisaca bu hukumetin kredisi artik kalmadi. Hani bir soz vardir. Yaptiklarim yapacaklarimin garantisi diye. Iste bu yuzden ayni konjokturun devami hicbir sey degistirmez.
Ama yeni hukumet demek reform demek. Yeni bir sans demek. Mucadele etme, ekonomik olarak kendini kanitlamak demek.
Yabancilar su anda istikrari onemsemiyorlar, cunku ortada bir istikrar yok.
Onlar icin yeni bir hikaye lazim.
Yer İmleri