Bilemiyorum forumun da şampiyonu ( enayisi) ben çıktım kimse ben de vurdum ben de vurdum demedi halbuki gün içi baya zayıftı ama kapanışa korkuttu iblis beni.
Gene de 38.5 günlük kapanış görmeden stop yok dedim.
Eccuk ter ve acı var ama nasip dayak varsa yenecek nasipte.
President Biden
@POTUS
United States government official
I remain committed to our monkeypox response: ramping-up vaccine distribution, expanding testing, and educating at-risk communities.
That's why today's public health emergency declaration on the virus is critical to confronting this outbreak with the urgency it warrants.
https://mobile.twitter.com/POTUS/sta...30409105424386
Aslına bakarsanız Benim Uşak ile ilgilenmem biraz saçma .
Rahmetli ustam sayesinde Uşak ile ilgili oldum
Kendisi hep bana bu Türkiye’nin en tehlikeli speksi bu kağıtta derdi
Eğer Al / sat piyasadaki olayı çözeceksin uşak spekinin hakkından geleceksin derdi
Hakkaten de öle değişik bir hissedir
Yükselcek der millet düşer düşer derler çıkar haber gelir oralı olmaz bazen bakarsın çok sert yukarı gider çok sert düşer vb vb
Ama bunların dışında ilerde belli noktalara gelebilir DİE düşünüyorum
Belki bir Ege seramik olmaz ama
Ama Uşakı belli seviyeden alırsan onu ben hissediyorum yıllardır işlem yapa yapa çok tatlı para bırakır artık sebep ne dersen nasıl düşünürsen dostum
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Xu100 kısa vadeli ilk hedef :2775/2800
Xu100 2700 üstü kalıcılık
Çanak katlaması xu100 ü 3000 bin potaya sokar teknik anlamda
Geri çekilmeler can acıtmaz satışlar karşılanırsa çok kısa sürede bunu gösterebilirler
Ben de agresif olmasa da biraz short yaptim daha onceki bedellisi donemi biraz salinim yapmisti. Dun OYAK 1 milyar liranin uzerinde pay alimi yapti.
Peki mal ky de ise neden yukari suruyorlar? Eger her fiyattan alan varsa yukari surup satmasi mantikli degil mi tepeden de alacaklar sonucta benim de pek anlayamadigim bir kagit.
gunaydın herkeze dun kapanışa doğru yazamadım ama 2990-2995 arası şortları kapayıp longa geçtim umarım doğru yapmışımdır..çünkü bugün 3050ye kadar alabilir palacan..biğle aynı düşünüyorum işallah big hocam da dönmuştür longa...long var huuzur var..
Yer İmleri