Vadeli akşam seansinda 0.75 yukseliş yaptı. Aksam seansı için ciddi bir yükseliş çok önemli bir haber olmadığı halde hemde. Şortçu yakaladı ********ler
Şimdi açık konuşmak gerekirse
Bugün diğerin bu kadar Short Açacağını düşünmemiştim
Ama pastayı görünce resmen şok geçirdim
O yüzden bunu yazmadan edemeyeceğim
26 bin diğer shortu bunlar patlatır abiler
Üzülerek söylüyorum eğer full gırtlak poz aldıysanız
Kolay para yok abiler bunu bilin
Her zaman boyledir Diger tarafinda cosku oldugu zaman fiyat bunlarin tersine hareket eder. ve diger zarar eder.. simdi o zaman Viop basliginda pozisyon acanlar bu diger tarafinda mi oluyor diger tarafinda ise surekli zarar mi yaziyorlar . e VIOP basligindaki yazanlar diger degiller ise digerleri kimDiger bunca zxaman hep terste kaldi ise viop basligindaki insanlar nasil surekliligi sagliyor masaya extra teminatmi getiriyorlar . yoksa bir cogu gazoz kapaklari ilemi pozisyon aciyor aksam aksam kafam karisti
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
106675den açmış basligu açan arkadas ,daha da birkac gün oldu ,aklınızı başınızı alin artık sevgili longcular ,yeter bu kadar.. yeni başlığı secbul abim açsın, bereketli olsun,sıfıra kadar short diyelim..
Kapitalizm
Ayakta kalan ve Güçlü olana destek olur
zayıf aciz ve hasta olana Tekme atar yok eder
Ölenleri gömer
Yoluna devam eder Paranın Bol olduğu Dünyada her şeyin fiyatı artar
eski Dünya artık mümkün görünmüyor Sosyal mesafe ayarlandı insanlar sıcak kanlılığını yitirdi Yeni androitlere dönüşerek düzene uyum sağlayacağız
Sanırım Güneş Batıdan Amerikadan doğuyor artık
Yer İmleri