Yılanoğlu bey beni okuduğunu biliyorumereğli senle yarış ediyormuş diyorlar,şunun icabına bak, koskoca yılanoğlusun fakir senle nasıl yarış edebilir, vatandaşa kötü örnek oluy
Şuanki fiyatı not alıyorum
Yılanoğluuuuu 16.09
Ereğli 35.25
Yılanoğlu bey beni okuduğunu biliyorumereğli senle yarış ediyormuş diyorlar,şunun icabına bak, koskoca yılanoğlusun fakir senle nasıl yarış edebilir, vatandaşa kötü örnek oluy
Şuanki fiyatı not alıyorum
Yılanoğluuuuu 16.09
Ereğli 35.25
Hamdım Piştim Yandım
heralde ada formasyonu ne deseler bu olurdu.. ekran alıntısı alalım tarihi formasyon örneği..
ada mada teknık temel hiç bişey baktığı yok dün bedavadan kapadım longları bugün çeyrek şort açtım bana mısın demiyor adam....yılanoğlu düşmeden borsa düşmez emanukella....
günü 2382 den kaparız dıyorum nedersiniz???düşüş düzeltme vs yarın yapar artık ....
[QUOTE=tarkank;5686407]günü 2382 den kaparız dıyorum nedersiniz???düşüş düzeltme vs yarın yapar artık ....yada mc saatıne kadar bu sevıyeyi görup de verebilirde...
evet hisseler tarihi dipte dolar bazlı olarak özellikle bankalar.
burası dip te olabilr dün yazdım tepe de olabilir.
dolar bazlı grafik değişmiyor hergün aynı her açılıyor dolar ralli bist ralli. tarihi dip desteğinde tutunuyor hisseler. ne kalkıyor ne şelaleye geçiyor.
dediğim gibi burası dipte olabilir tepede...
Batan gemide lüks kamara olmaz. Ama titanikte bile seçilmiş azınlık için özel flikalar vardı onlar kurtuldu...
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Yer İmleri