‼️ abd hava kuvvetlerine ait bir b-52 bombardıman uçağı Karadeniz üzerinde bir Rus Su-27 tarafından önlendi.
‼️ abd hava kuvvetlerine ait bir b-52 bombardıman uçağı Karadeniz üzerinde bir Rus Su-27 tarafından önlendi.
@erefefik
Evet bu dogru. Abdullah Gul'un adayligini kabul etmeyen Meral Abacik idi.Meral Akşener, Abdullah Gül'ün adaylığını kabul etseydi bugün masa yıkılmamış olacaktı.
"Vay sen misin Abdullah Gül'ün adaylığını kabul etmeyen" diyerek ders vermeye kalktılar ağızlarının payını aldılar.
Biz Meral Akşener'den razıyız.
@erefefik
Bu iş darbeye doğru gidiyor.İsrail ordusunda muvazzaf 37 savaş uçağı pilotu, Netanyahu'nun yargının yetkilerini kısıtlayan yasa teklifini protesto etmek amacı ile 8 Mart'taki eğitimlerine katılmayacaklarını bildirdiler.
@erefefik
ABD Genel Kurmay Başkanı; Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütü YPG/PKK bölgelerini ziyaret etti, ABD üssünü denetledi.
@erefefik
Aha bunlar da Kilicdaroglu'nun yardakcisi. Bunlarin gundemi bu, milleti uyutuyorlar.Meral Akşener yarın yapılacak toplantıya gelirse ve uzlaşma sağlanamazsa kamuoyundan belli bir süre daha istenecektir.
— DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı | Ekmen
@erefefik
Mevcut durumda seçim 2.tura kalmaz.CHP Genelmerkezi, trolleri vasıtasıyla, 2.tura İYİ Parti adayı değil de kazara Kemal Kılıçdaroğlu kalırsa İYİ Parti seçmeni Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermesin diye elinden geleni yapıyor.
Bu durum bile kimin Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı seçtirmek istediğinin göstergesidir.
@erefefik
Meral Akşener:
Ben kişisel çıkarlarım, partimin ikbali için kimseyle pazarlık yapmadım. Eğer böyle düşünüyorlarsa gelsinler evimi taşlasınlar. Milletin, vatandaşın talepleri için tavır koydum.
@erefefik
Yer İmleri