Sayfa 885/997 İlkİlk ... 385785835875883884885886887895935985 ... SonSon
Arama sonucu : 7973 madde; 7,073 - 7,080 arası.

Konu: Rakı Sofrası IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,065
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Nasıl yani ''VEKALET MÜESSESİNE'' inanmıyormusunuz, o zaman örneğin kurbanınızı kendiniz kesmeniz gerekir.

Irakısı bitmiş bir dost/ortak yerine vekaletlen damnatmayı önermiştim halbuki, koliylen vekalet neyim olmaz!
    Vekalet verip kurbanı kestiriyoruz da, sonuçta et mideye iniyor,

vekalet verip ırakı içtirirsek, mideye giren nedir..?

bu topçular beni yordu, kafam almadı bu denklemi..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,155
    Kolimi ?? Vekaletmi zor zanaaat
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,065
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sirayla okuyordum bende aynını düşündüydüm
    Aklın yolu bir,

daha bunamamışım..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Çok dusuncelisiniz Bende yazıyı okurken hemen yarin göndereyim diyecekseniz sandiydim
    Yahu bunun kargosu var, kargoda kırılması var, beklemesi var, kaybolması var!

Halbuki ''VEKALETLEN'' şimdi şipşak görev yerine getirilir, ne annamaz adamlarsınız yahu!

Yahu bunun kargosu var, kargoda kırılması var, beklemesi var, kaybolması var!

:
    Sigortalı yolladınız mi kırılacak dediniz mi sorunsuz gidiyor. Yarın bir deneyin isterseniz olur mu olmaz mi diye
    Vekaleten güzel bir yol ama vekaleti verene bir faydası yok

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Yaklaşık 2-3 aydır ırakı damnatmıyordum, 2 gün evvel bir duble damnatmıştım.

Bu gün 2. dubleye geçtim, çok çok eski dostuma vefasızlık etmişim, 1 yıldır.

Hep bu yılışık sarışınnar yüzünden, ağır abilikten hoppalaya geçtik!

Saadete gel!!
    Dogru yolu da bul artik!!

SARISINMIS! PEHHHH!!!
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Butun Ukrayna bir olsa ne yazar!!

(Sarisin anlaminda yane??)

Yoksam cok sey yazarda..
    Neyse konumuz degil bu aksam,.
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Vekalet verip kurbanı kestiriyoruz da, sonuçta et mideye iniyor,

vekalet verip ırakı içtirirsek, mideye giren nedir..?

bu topçular beni yordu, kafam almadı bu denklemi..
    Şöyle oluyor, ben şimdi sizin yerinize kaç duble damnattıysam, aynını içmeden (Burası çok önemli!)

Başka bir şişeye dolduruyorum, ben Bizansa gelince vekaleten damnatığımın aynısını size veriyorum!

Azıcık fıkıh neyim biliriz yahu, bizde yannış olmaz!

Sayfa 885/997 İlkİlk ... 385785835875883884885886887895935985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •