Sayfa 886/1005 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 7,081 - 7,088 arası.

Konu: Viop LI

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bir ülke daha ChatGPT için harekete geçti! Sınırladılar…

ABD Temsilciler Meclisinde, gizlilikle ilgili endişeler nedeniyle, popülaritesi giderek artan son teknoloji yapay zeka dil modeli ChatGPT'nin kullanımı sınırlandırıldı.

https://www.sozcu.com.tr/2023/teknol...dilar-7727373/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Mehmet Simsek
    @memetsimsek
    TCMB analitik bilanço verilerine göre, net uluslararası rezervler geçen hafta 8.5 milyar dolar ile tarihin en büyük haftalık artışını kaydetti. Rasyonel politikalara dönüş kademeli olarak devam edecek.

Rezervleri daha da güçlendirmek için ülkemize ilave dış kaynak teminine yönelik çalışmalarımızı hızlandırıyoruz.

Ayrıca, TL cinsi enstrümanları cazip hale getirmeye devam edeceğiz. Bu çerçevede Kur Korumalı Mevduat’ta stopaj desteğini yıl sonuna kadar uzatıyoruz.

Sizler ne düşünüyorsunuz bilemem de Kur korumalı mevduata devam diyen zihniyetin vizyonundan ziyade niyetinden şüphe eder hale geldim
    Yapılan iş çok açık önce hasar tespiti yapılıyor ve zaman kazaniliyor uçurumun kenarından yavaşça ve sakinlikle kurtulabilirsiniz ani sert hareketler sadece düşme riskinizi artırır.

Planı açıkladılar dolar yukarı sürülecek cari açık kapanana kadar. Böylece yazin yukarı giden dövizle hem turizmci hem ihracatçı rahatlayacak sonbahardan sonra faiz artırılacak ve döviz talebi karşılanacak bu arada yazın borsa ralli yapacak stratejimi buna göre kurdum.

Ayrıca verilen memur asgari ücret EYT zamlarla böylece çıkacak. Portföy %50 döviz %45 hisse %5 TL faiz

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Hayatı anlayamadan ömrüm geçti

Sizlerinde bayramınız kutlu olsun şimdiden.Kurban kesmeniz nasip olursa şimdiden kurbanınızı da makbul eylesin rabbim.
    hayat anlaşılmak için değildir
    uzayın % 95 ini bilim bilmiyor
    zahirden pencereyi açarsın
    hayat anlamlandırmak içindir
    anlamlandırılan hayat da,
    yaşanılmış bir ömür eder.

sen sür hele
    yolda düşünürüz
    taksi senin mi bari
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Olabilir neden olmasın, belki aile durumu iyidir ve eşide borsacıdır yada maaşı yüksek bir işte çalışıyordur, adamında masarattiye binme fantezisi vardır o hayalini gerçekleştirmiştir ne var ki bunda
    size hiç denk gelmiyor mu, asgari ücretle çalışan birinin elinde aypon14 tilifunu olana
    Ayranı yok içmeye tahtaravalliyle gider wc ye
    fatih altıtaylı da mesela aileden züper zengindir , fekat gastecilik mesleğini yaptığını iddia ediyor...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    uzayın % 95 ini bilim bilmiyor
    zahirden pencereyi açarsın
    hayat anlamlandırmak içindir
    anlamlandırılan hayat da,
    yaşanılmış bir ömür eder.

sen sür hele
    yolda düşünürüz
    taksi senin mi bari
    Taksi benim değil emanet.
    Hor kullanmam etmem ihanet .
    Çeviren olmaz beni hep derler " durma sen devam et"
    Yolun sonu olur mu ki saadet ?
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

6. Bayramlarda cep telefonumu kapatıyorum.

Arayanlar nasılsın ne yapıyorsun diye soruyor kısa cevap olarak iyiyim idare ediyorum kabul edilmiyor detay isteniyor.

Herkesin bayramını kutluyorum, sağlık sıhhat huzur diliyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. secbul petrole gömüyorlar...
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

8. Bayramınız kutlu olsun arkadaşlar.
    secbul petrole şiir yazdım.
    Bir baba hindi heyallah,
    Arabaya bindi heyallah,
    Arabadan indi heyallah,
    Petrole bindi heyallah
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

Sayfa 886/1005 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •