Sayfa 886/1003 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 7,081 - 7,088 arası.

Konu: Viop LXIII

bu putinleşme sevdası ve otokrasisi tr de tutmaz.

boşuna viyaklamayın.

nedenini söyleyim..

putin seçime girdimi en az % 70 oy alıyor.

tr de akp bir azınlık halde. taş çatlasın % 25-28

boşuna çömkürüyorlar.

arasında % 10 falan fark olsa ehh işte anlarsın.

arada uçurum var.

boşuna ülkeyi krize soktular.. bir koltuk için.

2. SGK: Emeklilerimizin ve hak sahiplerimizin Ramazan Bayramı ikramiyesinin fark ödemelerini 3 Nisan 2025 tarihinde ödemeye başlıyoruz

fark dedikleriyle 1 kilo baklava alamıyorsun...

ne ikramiyeymiş arkadaş...

Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,089
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Dıyaneti kınıyorum.Bu ülkede ne olursa olsun ölenlerin, MÜSLÜMAN merasimi ile mevtaların gömülmesi bir nevi faşizmdir.

Hayatta iken ''öldüğümde beni yakın,TRABZONUN üzerinde tozlarımı savurun vs...'' diyenlere ,bu vasiyetine ragmen camiden kaldırmak ,bence ölüye saygısızlıktır.

KREMATORYUM kurulmalı ve bu tür tercihlerin gerçekleşmesine izin verilmelidir.

Bu konuda neden bir çalışma yapılmaz ,anlamıyorum.Sonuçta herkes müslüman-hristiyan vs. merasimine göre gömülmek zorunda değil.
    öyle bir vasiyeti yok, kıçından uydurma.
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    EMLAK,sana nasıl merasim yapalım, paşam....SONUÇTA, UZUN VADEDE HEPİMİZ ÖLECEĞİZ.
    benden önce mefta olacağın için sen bunları düşünme.

beynin günden güne eriyor farkında değilsin ben farkındayım ... git kafa doktoruna.

sana zamanında çok tavsiye verdim.

sadece mezhepçi salyalarını akıtarak gündem olmaya çalışan yeni ergenliğe girmiş biri gibi davranıyorsun.

en bariz göstergesi.

benim cesete gelince.. istersen kanibalizm inancına göre yiyebilirsin. ehehe zikimde olmaz. ölü bir beden leştir.

ister yak ister ye.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    https://t24.com.tr/haber/volkan-kona...sunlar,1229447

Bu olay gündem olduğunda epey konuşulmuştu

"Siz sevenlerime vasiyetimdir, ne olur ben ölünce gömmesinler beni toprağa. Yaksınlar benim tüm bedenimi. Ve bir kutuya koyup Karadeniz’imin üstüne bir helikopterle savursunlar tüm küllerimi. Özellikle de Trabzon’umun üstüne..."

Sadece bu olay için değil ama KREMATORYUM olmalı.Bu bir haktır.Sonuçta reel hayatta bile bazı kimselerin tercihi bu olabiliyor.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    öyle bir vasiyeti yok, kıçından uydurma.
    biz alıştık yalan haberlerine... maşak geçmek için yazıyoruz sadece

o da ilgi aldığını sanıyor..

bende vasiyetmi açıkladım az önce..

şöyle yabsınlar böyle yabsınlar işte.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,089
    sahne şhow yaparken söylenmiş bir söylemdir, daha sonra açıklamada bulunmuştu. interntte videosu da var bu şekilde

vasiyeti sahnede mi yaparım, aileme söylerim demişti.

https://www.instagram.com/trabzon_ye...l/DH5rKEDCU5V/
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Sayfa 886/1003 İlkİlk ... 386786836876884885886887888896936986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •