Sayfa 889/981 İlkİlk ... 389789839879887888889890891899939 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 7,105 - 7,112 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

1. hangi algo yazılımı kiraladılar sa yapı gümüşün haftalık alçalan kamasıyla nerdeyse aynı sadece zaman farkı var o kadar.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2. başkanlık sisteminin dogru bir sistem oldugunu kanıtlamak için dogru yanlış sorgulanmıyor
    yöneticiler de bilgi beceri hak getire tek aranan sadakat koşulsuz itaat
    bu saatten sonra geriye tek birşey kalıyor gemisini kurtaran kaptan

3. SAYGIDEĞER, master_game aynı görüşteyiz.

hatta bununla ilgili youtube bir video yüklemiştim.
    https://www.youtube.com/watch?v=4pgX1c08iEQ&t=23s
    konusu Rusya, dost mu? Düşman mı?

adamlar 250 yıldır anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getiriyorlar.
    stalin zamanından beri gözü boğazlarımızda olan bir ulus devletine ne denli güvenilir merak konusu.
    haa, onuda geçtim. füzeler 4 rampa 32 konvansiyonel füze, bitince ne olacak rampalar elde füzeler nerde?

f35 ten daha ballı baba bunlar. neler neler isterler bakın buraya yazıyorum yakında 2020 ye kadar neler neler isterler..
    gelelim top gun 2020 filmine sıçtık!
    1986 da bu film gösterime girdiğinde insanlardaki hollywood efect ile şans bulanlar uçak edinip ırağı bombaladı bulamayan bombalayanı destekledi helal olsun dedi.
    halkın fikirlerini sevk ve idare için bu tür filmlerin gösterime girdiğini tüm dünya biliyor artık.
    bu filmin yarattığı gaz bakalım kime kısmet olacak

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Vaktiyle Erdoğan'ın referandumdan sonra dediği gibi...Atı alan Üsküdar'ı geçti artık.

Sistemin değişmesi artık zor.

Bakın belediye başkanı seçiyor halk.

Ama Erdoğan isterse elini kolunu bağlıyabiliyor.

Gidecek mahkeme de kalmadı.

Zaten hukuk da yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Sahi 8-10 saat bu forumda dolanıp yazan insanlar geçim için ne yaparlar?

O kadar çok ki...

Bu kadar aktif yaştaki nüfusun bu kadar boş olmasına öteden beri aklım ermiyor...

Milli Savunma Bakanlığı, Doğu Akdeniz'de sondaj çalışması yapan Türk gemilere, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nca havadan, su üstü ve altından sürekli refakat edildiğini duyurdu.

Ey Avrupa akıllı ol yoksa aklını alırız.

7. sayın erman, haklısınız.

bugun ispanyadan gelen büyükbaş gemisindeki hastalık konuşulurken. ve tarım bakanı bunu yalanlarken insanlarımız izleyedursun...

bana göre yurtdışındn hayvan ithalatı (bana göre) istifa etmeyi gerektiren bir durumdur.
    tabi insanımızdan böyle bir düşünce geçmesini yada düşünmesini bekleyemezsiniz...
    yıllar sonra cocuklarımız bu haber videosunu izleyip bize gülecektir. nedeni; tarım bakanı büyükbaş ithalatını ağzı ile söyledi.. ne kadar komik ve ironik..
    ben başbakan olsa idim vatan hainliği ile suçlar gerekli gensoru önergesi ile kimlerin ne türde halkı çiftçiyi zarara uğratmak kastı ile haksız kazanç elde edilmesi ile alakalı soruşturma başlatmıştım.

8. az önce iç işleri bakanı tv ye cıkmış ülkenin göçmen dalgasına maruz kaldıgı aşikardır diyor
    bu durumdan kurtarmak için çalışmalar devam ediyormuş
    yazıklar olsun 4 milyon suriyeli kendi elinle ayagınla getir şimdi de sanki başka hükümet getirmiş gibi şikayet
    bukadar yüzsüz siyasetin yapıldıgı başka cumhuriyet yoktur

Sayfa 889/981 İlkİlk ... 389789839879887888889890891899939 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •