Dolar gaymenin adı "ON" gayme olsun dedik, onu bile beceremediler, on iki buçuk gayme, ne kadar uyumsuz.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Haplar var şimdi. Soğuk moğuk dinlemez zınkkk
Temizelin yerine Kemal Dervişi getirmiştir,onun programını uyguladı iktidar ilk zamanlar yani hazıra konmuştur,peşi malum şimdiki zamanın ilk adımları atılmıştı,eğerki bohçalı yamuk yapmasaydı şu anda farklı bir Türkiye olurduk,zaten dış güçler Eceviti istemiyordu malum kişiyi hazırladılar,bunda payın büyüğü bohçalıya aitti,çünkü oda dış güçlerin adamıydı,zaten MHP'yi hiç sevmedim 70 yılından beri,içini,ciğerini bilirim iç,işlerinden...Deniz Baykalıda çok iyi tanırım Enerji bakanıyken,beraber muhataplığım vardır,önceleri çok iyiydi sonradan bozuldu,ah ne günlerdi o zamanlar birden 20-30 yaşlarıma döndüm![]()
Soyle bir sosyal medyada gezindim de aman Allah im. Twitter uzerinden bir kurtulus savasi veriliyor. Bilemiyorum İbrahim. Ne gunahimiz vardi da bu yuzyilda yasiyoruz. Ne bileyim yahu cilali tas devri vs bile olurdu yani.
Yer İmleri