Sayfa 889/993 İlkİlk ... 389789839879887888889890891899939989 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 7,105 - 7,112 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Yüklü miktarda dolar alımı için nereyi kullanmak en uygunu acaba? hesabımın olduğu banka ile nkolay arasında 10 kuruş fark var, fakat nkolay dan alıp diğer tarafa göndermenin masrafına değer mi onu çözemedim, nkolay swift ücreti konusunda net bir bilgi bulamadım.
    Diğer taraftan bankadan nakit çekip döviz bürosundan almak daha mı uygun oluyor, tabi parayı taşırken risk almaya değer mi? bankalar elden döviz alıyorlar mı? Bu konuda nasıl bir tavsiyede bulunursunuz.
    Aktifbank Fx den dövizi alarak ertesi gün için elden talep ettiğinizi müşteri temsilcinize bildiriyorsunuz. Saat 14 gibi dövizi bankadan alıyor Tahtakale nin yolunu tutuyorsunuz. Orada daha önceden çalıştığınız güvenilir bir dövizci de hızlı TL dönüşü yaparak, tekrar Daha büyük bir koli ile bankaya saat 16 dan önce gidiyor parayı hesaba yatırıyorsunuz.

Bu işlemi sık sık tekrarlayarak faizden iyi para kazananlar oluyor. Çok riskli iş. Biraz genç ve atik olmak lazım. Ya da en az 2 kişi olmak iyidir. Büyük montanlı işlemciler , hemen kapalıçarşı daki banka şubelerinde hesap açarak taşıma riskini çözüyorlar.

Paran mı var derdin var .

2. E devlet üzerinden SGK maaşlarına baktım. Dün sabah 3 aylık fark toplamı 12 bin lira gösteriyordu. Ekran çıktısı aldım. Önceki bordro ile karşılaştırdıkça hesapta gariplik olduğunu fark ettim. Sonra eşimin bordrosuna baktım , onda da eksik hesap vardı. Bu sabah tekrar baktım , 12450 olarak yatmış görünüyor. Ama benim hesaba göre aylık 4950 tl. x 3 ay = 14850 tl. çıkıyor. Sanırım seçim masrafları için zorunlu bağış almışlar.

3. https://www.doviz724.com/merkez-bank...rtalamalar.php

5 Günlük 18,8159
    10 Günlük 18,8101
    20 Günlük 18,8021
    50 Günlük 18,7374
    100 Günlük 18,6825
    200 Günlük 18,4333

18 mübarek sayı.

Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    E devlet üzerinden SGK maaşlarına baktım. Dün sabah 3 aylık fark toplamı 12 bin lira gösteriyordu. Ekran çıktısı aldım. Önceki bordro ile karşılaştırdıkça hesapta gariplik olduğunu fark ettim. Sonra eşimin bordrosuna baktım , onda da eksik hesap vardı. Bu sabah tekrar baktım , 12450 olarak yatmış görünüyor. Ama benim hesaba göre aylık 4950 tl. x 3 ay = 14850 tl. çıkıyor. Sanırım seçim masrafları için zorunlu bağış almışlar.
    Son aldığınız maaşın % 30’u kadar fark yatması gerekmez mi?

5. bu japon merkezin kur oyunları başımızı yakacak...
    dxy 101,7 geçmesin diye yırtınıyor adamlar.. ellerinde patlasın
    Memento mori

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Son aldığınız maaşın % 30’u kadar fark yatması gerekmez mi?
    Dediğiniz doğru ama eksik. 3600 katsayı meselesi nedeniyle memurlara 600 puan ilave edildi. 4200 olan ek göstergem 4800 oldu. haliyle önce 4800 ek göstergeye göre oluşan maaşın %30 u kadar da ilave olması gerekir. Tüm - müjdeler - bu yılbaşına yığılınca EYT, 3600 ek gösterge , kadroya geçenler vb. derken SGK çalışanları yetişemez oldu. Otomatik hesaplarla sisteme yükleme yapılıyor . Bazı mesleklerde otomatik işi bozuyor. Elle bazı bilgilerin güncellenmesi gerekir. İtiraz dilekçesi gönderince adamlar zaten işlere yetişemez olduğundan '' zaten size fazla ödeme yapılmış '' diye matbu bir cevapla bezdirme yoluna gidiyor. Ancak idare mahkemesiyle işi çözenler sonuca ulaşıyor.

7. Doları sağlam kazığa bağladık diye yumoşu serbest bırakmışlardı. Millet bu kez yumoşa yumulunca hesaplar karışmış. Rezevrlerle övünüyorlardı ama bu gün KKM faizlerinde üst sınırı kaldırmışlar. Demek ki döviz yetersiz.

Yandaş youtubırlar bile doların adil değerinin 24-25 lira olduğunu, ihracatçıların daha fazla dayanamayacağını konuşmaya başladığına göre kazık her an sökülebilir. Yatırım tavsiyesi olamaz.

8.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Aktifbank Fx den dövizi alarak ertesi gün için elden talep ettiğinizi müşteri temsilcinize bildiriyorsunuz. Saat 14 gibi dövizi bankadan alıyor Tahtakale nin yolunu tutuyorsunuz. Orada daha önceden çalıştığınız güvenilir bir dövizci de hızlı TL dönüşü yaparak, tekrar Daha büyük bir koli ile bankaya saat 16 dan önce gidiyor parayı hesaba yatırıyorsunuz.

Bu işlemi sık sık tekrarlayarak faizden iyi para kazananlar oluyor. Çok riskli iş. Biraz genç ve atik olmak lazım. Ya da en az 2 kişi olmak iyidir. Büyük montanlı işlemciler , hemen kapalıçarşı daki banka şubelerinde hesap açarak taşıma riskini çözüyorlar.

Paran mı var derdin var .
    evet bu iş epey dertli ve riskli görünüyor, aktifbank fx den almak nkolay şubeden daha mı uyguna geliyor acaba, ona bir bakayım sonra uption.com'a aktarabilirsem oradan da gönderirim herhalde.

Sayfa 889/993 İlkİlk ... 389789839879887888889890891899939989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •