Sayfa 89/188 İlkİlk ... 3979878889909199139 ... SonSon
Arama sonucu : 1502 madde; 705 - 712 arası.

Konu: ANSGR - Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi

1.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Sizin seneye temettü tahmininiz var mı?eğer varsa 3 aşağı 5 yukarı tahmini hisse başı net kadar verir?
    Anadolu Sigortada eskisiniz anlaşılan.Bu arada tebrikler önceden maliyet yaptığınız için.
    Bende anhyt de var maliyet epey aşagı da kaldı 12 lerde, bu sene güzel temettü bekliyorum bundan da... Yıl sonu fiyatı da bence cok yukarlarda kapatacaklardır her ikisi de

Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Bende anhyt de var maliyet epey aşagı da kaldı 12 lerde, bu sene güzel temettü bekliyorum bundan da... Yıl sonu fiyatı da bence cok yukarlarda kapatacaklardır her ikisi de
    Teşekkürler temeli iyi olduğu için aldım ve yazdığınız gibi çeyrek bilançolarda devamlılık sağlar önümüzdeki 2 yada 3 yılın hissesi olabilir Anadolu Sigorta benim dikkatimi çeken diğer konu Anadolu Sigorta kardeş şirketi Anadolu Hayatın %20 sahibi durumunda ytd.

F/K 4,89 var bu enflasyonun yüksek olduğu yerde bedavanın da bedavası ytd.

Dün seansı kırmızı kapattı iyi ralli yaşamıştık bugünde seansı kırmızı kapatabilir.fakat önemli değil benim için şans vermeyi düşünüyorum adam olacak çoçuk konumunda anadolu sigorta sabır gerekir ytd.

Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Ortak deprem nedeniyle dagıtmadı ama dağıttıgında da karının yüzde 30-35 ini dağıtan firma, kayıtlı sermaye tavanını 500 milyondan 3.5 milyara cıkarmıştı bence yüksek bedelsiz gelebilir... Her şey iyi gidiyor seneye daha yüksek kar gelecek bence
    Teşekkürler.

Dün %5 düşüşle ralliye ara verdi sanmıştım ve bugünde düşüş devam eder düşünüyordum yanılmışım ralliye kaldığı yerden devam ediyor

Anadolu Hayat geride kalıyor şahsi düşüncem 2 hissenin büyük hareketinde Anadolu Sigortanın önde olacağıdır ve farkı açma olasılığı yüksek.Anadolu Hayat hissesi o da rallisinde ayrı konu sonuç olarak 2 hissede iyi durumda ytd.
    Yazılacak fazla bir şey yok rallide keyfinin çıkarmak gerekir bitti artık.

Merkez Bankası faizi 750 baz puan arttırdı .Piyasa beklentisi üstünde artış oldu.
    Kaynak Bloomberg.

Sayfa 89/188 İlkİlk ... 3979878889909199139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •