-

Originally Posted by
twilight1517
Yarının tavanı 39.44 ne dersiniz varır mıyız oraya

16 Ağustos yükseliş başlamış seansı 29,88 kapatmış geçen hafta çarşamba günü yükseliş devam ediyor yarında devam edebilir yükselişine F/K 4,89 PD/DD 2,09 sektör ortalaması ve diğerlerini bilmiyorum gerçek olan pahalı olmadığıdır ytd.
-
Bir ara bakarım sektör ortalamasına şuan çok keyifliyim.
-
Sektör ortalaması 2,98 ANADOLU SİGORTA PD/DD 2,09 F/K sektör 6,97 ayrıca teknik durumu iyi takaslara bakmadım çıkan sonuç yatırıma uygun olduğudur mantıklı olan yükselişine devam etmesidir soğuk bira iyi gider
ytd.
Kaynak Stockeys programı.
-

Originally Posted by
twilight1517
Şirletin kar rekoru kırdıgı bu donemlerde kimsenin yazmaması olmaması ilginc... Bana kalırsa onumdeki 2-3 yıl sigorta sektörünün yılı olabilir...
Yazdığınızı tarihe not düşelim forumda 04,08,2023 Sn Twilight1517
-

Originally Posted by
twilight1517
Anadolu sigorta bey diyeceksiniz

Sizin seneye temettü tahmininiz var mı?eğer varsa 3 aşağı 5 yukarı tahmini hisse başı net kadar verir?
Anadolu Sigortada eskisiniz anlaşılan.Bu arada tebrikler önceden maliyet yaptığınız için.
-
Bugünde iyi Anadolu Sigorta soğuk bira iyi gider
-
Grafik bakmadım gerekte yok zaten ralli durumunda keyfini çıkarmak gerekir ytd.
Büyük ihtimal hissede kaldım gidişat onu gösteriyor o yüzden temettü sormuştum ytd.
-
Ortak deprem nedeniyle dagıtmadı ama dağıttıgında da karının yüzde 30-35 ini dağıtan firma, kayıtlı sermaye tavanını 500 milyondan 3.5 milyara cıkarmıştı bence yüksek bedelsiz gelebilir... Her şey iyi gidiyor seneye daha yüksek kar gelecek bence
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri