bir kaç ay önce akp içinden "hepimiz aynı gemideyiz" söylemi yükseliyordu.
bunu düşünün.. evet aynı gemideyiz ama gemi sürekli bocaliyor.. sürekli yanlış politikalar neticesinde doğru bulunmaya çalışılıyor.. en basit örnek eğitim politikalarının defalarca değişmesi.. pkk, fetö konusunda tüm yanlış seçenekler denendikten sonra doğru sayılabilecek bir yöne girildi.. bunlar ve benzeri bir çok örnek..
takdir edersiniz ki bu kadar yalpalama ülkenin gerçek potansiyelini göstermesini engelliyor..
sevinebilirsin defalarca kazanmasına, ama moda tabiriyle, büyük resime baktığında şu anda kaybettiğimiz mesela eğitim sistemindeki kayıp yıllar rekabetin çok önemli olduğu bu devirde gelecekte nasıl bir fatura çıkaracak..ısrarla yanlış yapılan bir sürü konuda böyle faturalar var..
bunları da düşünmek lazım..düşünmeyebilirsinde.. ama realiteler illa bunu düşünmeni sağlayacaktır.. ne kadar erken o kadar iyi aslında ülke için..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Son iki secim sikintilidi hele pazar günkü ciddi sikintilidi.
Chp nin hatasi hile yapilmayan akp nin hakkıyla aldigi secimlere hile var demesi.
Hakli olduğu zamanlarda inandiriciligini yitirdi.
Izmirde chp nin 41 almasi akil isi degil.
Erdogan da muhalefet de biliyor pazar günkü olayi ama gizem kalacak .
Erdogan in pazar gunku yuz idadesile eski balkon konusmasindakiler alakasi yoktu.
En kotu yonetim kaostan iyidir belkide olmasi gereken buydu.
Belki de yumusak gecis icin anlasildi !!
Erdogan in aniden secimi kaybedip koltugu birakmasina turkiye hazir degil bence.
Simdi ince nin ınstagramina tesadufen baktim.
Aa ya inanmayin ikinci tura kaldik sandiklari terk etmeyin iletileri...sessizlik ve fox tv olayı...cok şüpheli geliyor.
Sanmıyorum ağam. İç Anadolu da senelerce yarıştık. Koca koca hocalar müşahit olduk. Yok yani. Atıyor millet oyunu.
Ha diyorsan maddiyat giriyor son anda oy satın alınıyor. Net. Amma velakin gücü oranında tüm parti teşkilatları yapıyor bunu. Sonuçları değiştirecek, alaşağı edecek boyutta değil.
Seçmenin önemli bir kısmı sanal. Ayrıca bu seçim dikkat çekmumek için mhp üzerinden yürüdüler.
Tüm secimlerde vob da poz aldim 2014 den beri.
Referandum 7 haziran ve pazar gunu haric vob akp kazancak diye bagiriyordu.
Diğerlerinde haksiz itirazlar oldu ve inandiriciliktan uzaklasti chp liler.
Vob en dogru secim anketini yapar. Pazar oncesi fecaat durum vardi.
Hayirlisi olsun demek duser artik.
Yer İmleri