Sayfa 88/1223 İlkİlk ... 38788687888990981381885881088 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 697 - 704 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    çünkü tarihte peş peşe bu kadar çok seçim kazanan başka bir parti ve lider yok varsa örneği ben bilmiyorum siz buyrun örnekleyin
    Seçimi kazanma sebepleri Amerikan Ve İsrail in tam mandasını kabul etmeleridir .

Olay bu .

Alıntı Originally Posted by onursal Yazıyı Oku
    Neyi sorguluyor. Sorgulama sonucunda nasıl bir eylem planı izliyor. Madem dediklerinizi yapıyor ise yıllardır seveni ve de sevmeyeni neden değişmiyor?
    Bu soruların cevabını muhalefet verecek ağam maalesef. Neyi yanlış yapıyoruz ki bu seçmeni bunca olaya rağmen bölemiyoruz diye

3.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    çünkü tarihte peş peşe bu kadar çok seçim kazanan başka bir parti ve lider yok varsa örneği ben bilmiyorum siz buyrun örnekleyin
    Hayatın da en başarılı gördüğüm

Özal idi yanlış hatırlamıyorsam 2 defa üst üste aldı

2 defa üst üste aldı 3 seçimde muhalif kanal dedi 3 cüyü alamaz Özal bile alamadı dediler

3 cüyüde aldı ben böyle bir tarihte parti lideri görmedim

Çıktı her seçimde kazanamazsam bırakırım die die yendide yendi yendide yandı

7:8 parti birleşti yine aldı

Soğan patates döviz hareketi oldu yine aldı

Adam resmen tarihe geçti
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

4.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Bu soruların cevabını muhalefet verecek ağam maalesef. Neyi yanlış yapıyoruz ki bu seçmeni bunca olaya rağmen bölemiyoruz diye
    Seçmenin önemli bir kısmının sanal olduğunu tahmin ediyirum. Çok basit iş, herşey ellerinde.

5.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    Gösterge bu ise oy oranlarını göz önüne alırsak sanırım yalnızca kendi kitlesinin isteklerini sorguluyor isteklerle ilgili sıkıntı var ise de başörtüsü vb geçmişin yoğun istekleri altında ki çözümler öne sürülerek kitle tutulup bozulmadan ilerliyor. Gerçi Türkiye de siyaset 28 şubat sürecinden beri bu şekilde ilerliyor. Bu sorgulama değil olsa olsa koruma hedefli strateji olur, sorgulama tüm yanlışları ele almaktır, muhalifi, marksist, leninist, koministi ele almaktır.

6.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Seçmenin önemli bir kısmının sanal olduğunu tahmin ediyirum. Çok basit iş, herşey ellerinde.
    Abi böyle birşey mümkün değil

Her partinin adamı var sandıkta nasıl sanal olacak allah aşkına

7. Bu seçimde iyice gözüm korktu valla

Soğan patates tarzı olaylar olmasa

Döviz enfasyon gibi olaylar olmasa

Mutlaka buna kızıp oy vermeyen olmuştur

Adam yüzde 70 alacakmış her türlü olumsuz şey vardı yüzde 53 aldı

Eğerki birdahaki seçimde bunlar olmasın

Çoğu partiyi devre dışı bırakır

8.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Seçmeni aşağılayan partiden (partiliden ) ne bekliyorsunuz, daha dün, yapılan yolları , köprüleri, buz dolaplarınızı yalayın diyor EDEPSİZ. neden şaşırılıyor ki ????

Sayfa 88/1223 İlkİlk ... 38788687888990981381885881088 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •