Sayfa 87/1223 İlkİlk ... 37778586878889971371875871087 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 689 - 696 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    reisin balkon konuşmasında yanında kimler vardı
    reis neden kimlere kızdı
    seçim öncesi sunulan anketlerle sonuçlar arasında fark var mıydı
    reisin tüm bunlara rağmen başarısını nereye koyacağız
    adam boşa demiyor ülke yönetiyoruz diye
    Reis için söylenecek yeni birşey yok. Hep kazanan yine kazandıysa ne denir. Sürekli şampiyon olan takım değilde diğer rakipleri konuşulurya. İşte öyle birşey.

Muhalefetin tek yapması gereken fantazi dünyasından çıkıp gerçeklere, sahaya inmesi.

3.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Reis için söylenecek yeni birşey yok. Hep kazanan yine kazandıysa ne denir. Sürekli şampiyon olan takım değilde diğer rakipleri konuşulurya. İşte öyle birşey.
    reis bu sorgulamaları yaptığı için hep kazanıyor zaten
    mesajı aldım demesi ile örtüşen eylemleri anında yerine getiriyor halk da bunun için seviyor onu samimi olduğu için
    acaba reisin mesajı aldım söylemindeki mesajı alması gerekenler de aldılar mı
    almadılarsa sarılacak reis de bulamazlar yarın

4.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    reis bu sorgulamaları yaptığı için hep kazanıyor zaten
    mesajı aldım demesi ile örtüşen eylemleri anında yerine getiriyor halk da bunun için seviyor onu samimi olduğu için
    acaba reisin mesajı aldım söylemindeki mesajı alması gerekenler de aldılar mı
    almadılarsa sarılacak reis de bulamazlar yarın
    Neyi sorguluyor. Sorgulama sonucunda nasıl bir eylem planı izliyor. Madem dediklerinizi yapıyor ise yıllardır seveni ve de sevmeyeni neden değişmiyor?

recep erdoğan "mesajı" alıyor olabilir ama testteki tüm yanlış seçenekler denendikten sonra "doğru" seçenek bulunuyorsa orada sıkıntı var demektir..

ülkenin ekonomik açıdan son 10 yılda cidd bir duraklama içinde olduğu söylenebilir.. ama ülkede sahadaki realiteler yerine sosyolojik vakalar daha belirleyici.. buna ana muhalefetteki istenmeyen kadronun toplumda tartışma yaratan yaklaşımları (özellikle hdp üzerinnden) eklenebilir..diğer bir çok açıdan muhalefetin tesbitleri doğru ama toplumda doğruyu söylemek kadar kendini dinletebilmekte önemli.. chp lideri ve kadroları etkili değil bu açıdan..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

6. Bugün bir arkadaş yazmıştı kim yazdı bilemiyorum .

Vatandaş niye panik oldu bence Soğan döviz enflasyon döviz olayını neden umursamadı

Korktu abi Hdp ye felan ışık yakmalar felan

Düşünün ben bile Bahçeli’ye kızdım miting yapmadı die adam miting yapmadan oyunu artırdı korudu

Erdoğan desen tamam açılım maçılım yaptı kızdım ama el babta 4 bin tane leşi serdi

Söz konusu bu oldu bence

En azından açılımla yanlış yaptık . Silah sıkanın kellesini alırız diye izlenim verdiler bence

Bana göre hatasını telafi etmesini bildi adamlar

7.  Alıntı Originally Posted by onursal Yazıyı Oku
    Neyi sorguluyor. Sorgulama sonucunda nasıl bir eylem planı izliyor. Madem dediklerinizi yapıyor ise yıllardır seveni ve de sevmeyeni neden değişmiyor?
    çünkü tarihte peş peşe bu kadar çok seçim kazanan başka bir parti ve lider yok varsa örneği ben bilmiyorum siz buyrun örnekleyin

8. Reis, sanal oyların sayısını biliyor. Gerçek oy oranını biliyor. Sıkıntısı bundan, yüzünün düşmesi bundan..

Diğer herşeyi geçiniz. Komik olmayın..

Sayfa 87/1223 İlkİlk ... 37778586878889971371875871087 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •