Muhalefetin tek yapması gereken fantazi dünyasından çıkıp gerçeklere, sahaya inmesi.
reis bu sorgulamaları yaptığı için hep kazanıyor zaten
mesajı aldım demesi ile örtüşen eylemleri anında yerine getiriyor halk da bunun için seviyor onu samimi olduğu için
acaba reisin mesajı aldım söylemindeki mesajı alması gerekenler de aldılar mı
almadılarsa sarılacak reis de bulamazlar yarın![]()
recep erdoğan "mesajı" alıyor olabilir ama testteki tüm yanlış seçenekler denendikten sonra "doğru" seçenek bulunuyorsa orada sıkıntı var demektir..
ülkenin ekonomik açıdan son 10 yılda cidd bir duraklama içinde olduğu söylenebilir.. ama ülkede sahadaki realiteler yerine sosyolojik vakalar daha belirleyici.. buna ana muhalefetteki istenmeyen kadronun toplumda tartışma yaratan yaklaşımları (özellikle hdp üzerinnden) eklenebilir..diğer bir çok açıdan muhalefetin tesbitleri doğru ama toplumda doğruyu söylemek kadar kendini dinletebilmekte önemli.. chp lideri ve kadroları etkili değil bu açıdan..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Bugün bir arkadaş yazmıştı kim yazdı bilemiyorum .
Vatandaş niye panik oldu bence Soğan döviz enflasyon döviz olayını neden umursamadı
Korktu abi Hdp ye felan ışık yakmalar felan
Düşünün ben bile Bahçeli’ye kızdım miting yapmadı die adam miting yapmadan oyunu artırdı korudu
Erdoğan desen tamam açılım maçılım yaptı kızdım ama el babta 4 bin tane leşi serdi
Söz konusu bu oldu bence
En azından açılımla yanlış yaptık . Silah sıkanın kellesini alırız diye izlenim verdiler bence
Bana göre hatasını telafi etmesini bildi adamlar
Reis, sanal oyların sayısını biliyor. Gerçek oy oranını biliyor. Sıkıntısı bundan, yüzünün düşmesi bundan..
Diğer herşeyi geçiniz. Komik olmayın..
Yer İmleri