Sayfa 89/853 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon
Arama sonucu : 6821 madde; 705 - 712 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    hassas Moruk abimiz dönmüş.
    yannış bilgili ama eğitime açık zihni olan HBY... abimizle aynı görüşteler.

HBY abimiz ağır şaka kaldırıyor ama Moruk abimiz kaldıramıyor. E işim gırgır, gırgır yapamazsam kafayı üşütürüm. yada daha fazla üşütürüm, tam deli olurum.. naapiiim bilemiyorum...

ben kendi işime bakayım, ses çıkarmadan uzayayim. şşşşş.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Şimdi kilo verme istiyon
    Diyeti sonuna dek yapçen
    İki sene yap faydası yok dersin
    Son Bi ay yirmi kilo birden yakarsın
    Senin dediğin o adamlar
    Özel güvenlik şirketleri ayaklarıyla hem Bi dünya fatura kesmekteydiler hem el ağız yüz kulak burun boğaz gibi organsal uzantılarıynan tüm enformasyon ellerinin altındaydı
    Nooldu ben çekiliyom oynamıyon Dedimidin
    Kökten çözüm ya :-)

Amerika nası Bi yer gitmeyip görmesekde Umalım Bi gün nasıp ossun
    Muazzam bi yer ya tahminimce
    Şimdi oylama yapsan kongıre senato gidelim kalalım harcamaları artıralım felan der
    Sanki onların demokrasisi farklı :-)
    O yuksek kongıre uyelerinin sahip olduğu yuksek nitelikli gıvennik şirketleri vs yok
    Onlarında dayıoğlu teyzekızı vardır üstlerine parawan şirket kurdurabilcekleri elbet
    Valla şu anda örtülü görükmeyen sıkıyönetim var galiba abd de
    Artık bilmem her yazında bahsettiğin o adamları seversin / sevmezsin :-)
    Birazda biz espiri yapalım
    Tüm negatifliği onlar yaşıyolar tarihlerinde
    Fed in ümüğü sıkılmış
    En es ey data deyil selam bile vermez olmuş
    Sınır ötesine güvenlik şirketleri çıkamıyo
    E daha noossun
    Yetmezmi :-)

bi ilave yazem keçem gidem
    aslen tüm tahminim
    tramp ın gelişine dek
    bunnarın bi intikam olduğu
    neyin intikamı
    septembır ilevın ın
    ulen atçen atçen taşı kaçcen
    var mı ulem öyle lüküs dünya
    zate intikamda sovuk yinirmiş
    belki bazan ara sıcak da olur
    artık önden mi servis ederler arkadan mı alırlar
    front dish, back desk vs vb
    o ka gastıronomi kültürü yok
    üstatlar dili döndüğünce yazsın
    bana ne

ulem tarafsız bi kişilik olarak
    hala etkisindeyim
    o ne cüretti la
    septembır ilevın
    ulen karşıt gücün bi pritendır planı olmaz mı hiç
    boş mu lem o ka dünya

alicemal abi izinsiz geldik konduk kusura bakma aslında yazılcak o ka muazzama şeyler belki var amma burda misafirik , teşekkür izin verdin, kal sağlıcakla

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Eveeet,
    hassas olduunu bildiimiz Moruk abimizin loblarına zarar vermeden, bir günü atlattık sanki.

Bu arada uygun fiyata tabanca satan varmı? İntaara meyilli olduumdan değil, sadece sordum.

Efsane geçi olarak dağlarda havaya ateş etmeyi planlıyoırum. Yankısını dinliicem.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Salı günleri haftalık alışveriş sebebi ile söke deydim ve her zamanki gibi starbaks ta gaste okuyor ayaklarında sağı solu kesme ve derinlere dalarak en az 80 IQ lu bir dünya hayal etme pozisyonundaydım... resmen hayallerinde cennettesin.

Bu sefer herhangi bi kızın ilgisine maruz kalmadım. Geçen de denk geldiim miyop kızıl ortalarda yoktu.

BISTe bakmanın anlamı yok, çobanlar ortada olmayınca, bizim koyunlar yalak başında geviş getiriyor. Ne mutlu onlara.

Benim banka TEB den bi kaç mail gelmiş. Her yıl yarışma düzenliyorlar.
    İnovasyon yarışması diyerek ingilizce kelimelerle ulvi bi iş yaptıkları izlenimi uyandırmaya çalışıyorlar. İmamın önce arapça sora Türkçe sini söylemesi gibi. Direk Türkçe söylese, koyun uyanacak sanki.? Uyanmaz merak etme.

TEB in yaptığı yarışma, müşterileri uyandırmadan daha güzel nasıl soyarız yarışması. Yıllar önce "lan ciddi bi işe benziyo" deyip bi kaç fikir göndermiştim.

Hiç birini kazanamadım. Kazananlara bakınca, neden kazanamadığımı anladım. Kazanan fikirler, müşterilerin faizini, kazı incitmeden nasıl artırırız fikirleri.
    Benim gönderdiklerimse, müşteriyi nasıl daha mutlu ederiz ve ATM lerde nasıl işleri hızlandırırız fikirleriydi.

Benim fikirleri bu yıl görüyorum, yabancı bankalar uygulamaya başlamışlar. yakında bizim bankalarda uygulamaya başlarlar.

Aslında başka fikirlerimde var. Mesela ATM de soyulmayı nasıl engellersin. Biliyosunuz, ATM lere sahte cihazlar takıp, kart bilgilerini ve şifreni çalıyorlar. Onu önlemeye yönelik garantili çözümler.
    Ama göndermiyorum, çünki TEB in seçicileri, yine faizi kazı incitmeden nasıl artırırız fikirlerini birinci yapacaklar.

Her neyse...

Yağmurlu ve sıradan bi gün geçirdim... Doğa harika... İnsanlar ise daha çok para peşinde. her zamanki gibi bir gün...
    @NeAcaipDunya

Sayfa 89/853 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •