Sayfa 89/610 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon
Arama sonucu : 4876 madde; 705 - 712 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Ben bu işten bir şey anlamadım. Global her gün yüklü alım yapıyor. Ertesi gün o alım kendi takasından siliniyor. Ben bu dalaverelerden pek anlamam. Bu tür işlemlerden anlayan bir arkadaş açıklık getirebilir mi? En azından ne olduğuna dair olasılıklar nelerdir.

2. Arsadan bir haber varmi? Şu belirsiz lik ortaminin en güçlü kağıtlarindan.Bu arada İngiltere ve Yunanistan karantinaya girdi.ulkeler birbirinden ziyaretçi istemiyor.Bence boyle bir limanda olmak da yarar var.Antin Kuntin kağıtlar 15/20 TL.bu daha 8 i görmedi.Benim anlamadığım başka bir kağıdın kasasında bukadar döviz i olsa sadece onun hatırına 10 TL olurdu.Eczaci ilaç yatırımcısına ilaç gibi gelmiyor nedense.

3.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    kottan çıkmak istese toparlar malları yürür.. çarşambada dahil 13.5 milyon lot alacaksın ve takas oranın hiç değişmeyecek bence güzel tezgah kurmuşlar trade yapa yapa para kazanıyorlar..

13.5 lot virman yapmadan piyasadan toplasa 2x olur en az oda
    Total 15 milion lot hani nereye,kime virmanlamış

4.  Alıntı Originally Posted by Viop& Yazıyı Oku
    Total 15 milion lot hani nereye,kime virmanlamış
    Son üç günde 15 milyon lot aldı global. Öncesinde zaten 77 milyon lot vardı takasında gözüken, hala aşağı yukarı aynı miktar gözüküyor. Soru; nereye gitti bu net 15 milyon global menkul alımı.

5.  Alıntı Originally Posted by bezginbekir Yazıyı Oku
    Ben bu işten bir şey anlamadım. Global her gün yüklü alım yapıyor. Ertesi gün o alım kendi takasından siliniyor. Ben bu dalaverelerden pek anlamam. Bu tür işlemlerden anlayan bir arkadaş açıklık getirebilir mi? En azından ne olduğuna dair olasılıklar nelerdir.
    Speğin biri.. yada birkaçı..Günlükte başka hesap/hesaplarından satış yapıp..sonra dönüp globalden geri alıyor.. Takas günü de.. sattığı hesaba globalden virman yapıp yerine koyuyor.. Böylece değişim görünmüyor..
    Büyük ihtimal.. böyle oluyordur..
    Yatırım tavsiyesi değildir,subjektif ve yanılma olasılığı da bulunan şahsi fikirlerimdir.

Sayfa 89/610 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •