https://www.sondakikaturk.com.tr/pol...k-h203344.html
Kılıçdaroğlu'ndan erken seçim çağrısı: Milletten korkmamak lazım
https://www.sondakikaturk.com.tr/pol...k-h203344.html
Kılıçdaroğlu'ndan erken seçim çağrısı: Milletten korkmamak lazım
@erefefik
Bugün de tweetlere göre 70 yaşında bir kadının başı kesilmiş. Yukarıdakini yapan bir Çeçen. Bugünkünü yapan açıklanmadı.16 ekimde başı kesilerek öldürülen öğretmen için kınama yapılmamış.
Türk olabilir mi?
@erefefik
İstihbarat işi olduğu ortada. Ama burada işsizlik, ekonomik sıkıntı, pandemiden(günlük vakalar 40 binlerde) bunalmış,Abdullah Çiftçi
@abdullahciftcib
·
34sn
Fransa’nın Nice kentinde Notre Dame Nice kilisesinde bıçaklı saldırı, toplam 3 ölü, saldırgan yakalandı.
Nice belediye başkanı: “Saldırgan saldırırken ‘Allahu Ekber’ diye bağırdı”
Anlamı: Fransa adım adım "Bayat istihbarat kolpası" ile suladığı batağa batacak gibi.
Fransız Halkının olayı nasıl algıladığı önemli.
@erefefik
Alptekin Dursunoğlu
@Alptekin_D
·
45sn
"Türkiye güçleri, Morek'ten sonra Hama'nın kuzeyindeki kuşatma altında kalan "Şir Mağar"daki gözlem noktasını da çekmeye hazırlanıyor."
@erefefik
Hangi ülkeler? Fransa, Mısır, Suud falan mı? İşi sulandırıyor.Rusya Lideri Putin:
Karabağ görüşmelerinde Türkiye dahil bir çok ülke yer almalı.
Ama Aliev'in de Türkiye ısrarını sürdürdüğünü anlıyoruz.
@erefefik
Politic Türk
@politicturk
·
4d
Fransa Cumhurbaşkanı Macron, bugün 3 kişinin öldürüldüğü Notre Dame kilisesini ziyaret ediyorBakalım ne diyecek?Reuters: Saldırıda bir kadın başı kesilerek, bir erkek ise boğazı kesilerek öldürüldü
@erefefik
Teyit edilmesi lazım. Zannetmiyorum.Batuhan Çolak
@batuhancolak33
İdriss Sihamedi, Fransa'da Selefi faaliyetler yürüten bir derneğin başkanı. Derneğin kapatılmasına karar verilince Türkiye'den sığınma talep etti. Göç İdaresi Genel Müdürlüğü resmi hesabından iltica talebini kabul edip, evrak istedi. Bilim insanlarımız kaçar, selefiler bize akar!
@erefefik
Politic Türk
@politicturk
·
1d
SON DAKİKA
Fransa'da Notre Dame kilisesinde 3 kişiyi bıçaklayarak öldüren kişinin 20 yaşında Tunuslu bir mülteci olduğu açıklandı
@erefefik
Yer İmleri