Sayfa 89/130 İlkİlk ... 3979878889909199 ... SonSon
Arama sonucu : 1034 madde; 705 - 712 arası.

Konu: CIMSA - Çimsa Çimento

1. Tavan hayırlı olsun devamı gelir inşallah

2. İnşaALLAH Amin

Akbank , Sabancı ve Çimsa'da Ak yatırımdan özel emir işlemleri..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Karanlıkta ne olduğunu anlayan var mı?

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Akbank , Sabancı ve Çimsa'da Ak yatırımdan özel emir işlemleri..

Pay sahibimiz Sayın Dilek SABANCI tarafından Şirketimize iletilen açıklamadır:

"Şahsi portföyümde bulunan borsada işlem görmeyen nitelikteki 291.816 TL nominal değerli CIMSA paylarının borsada işlem gören niteliğe dönüştürülmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu nezdinde süreç başlatmış bulunuyorum.

Bu payların dönüşüm işlemlerini takiben kısa ve orta vadede borsada satışı söz konusu olmayıp, mevzuat tarafından öngörülen takvime uygun olarak yatırımcısı olduğum bir serbest özel fona devri planlanmaktadır.

Payların ilgili fona devri ile birlikte gerekli açıklamalar tarafımca ayrıca yapılacaktır."

Diger şirket patronları gibi borsada satıp çıkmamış.

6.  Alıntı Originally Posted by KALİ Yazıyı Oku
    Karanlıkta ne olduğunu anlayan var mı?
    bir zamanlar 30 larda olan yatay dibi şuan 111 de, buyuk krizlerde 92- 95 - 100 bandını görebiliriz, nasıl 30 lar da almak mantıklı degilmiş gibiyken şu an da öyle görünüyor, karlılık ve temettü devam ettikçe tutmaya devam.

7.  Alıntı Originally Posted by DRİSO Yazıyı Oku
    Pay sahibimiz Sayın Dilek SABANCI tarafından Şirketimize iletilen açıklamadır:

"Şahsi portföyümde bulunan borsada işlem görmeyen nitelikteki 291.816 TL nominal değerli CIMSA paylarının borsada işlem gören niteliğe dönüştürülmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu nezdinde süreç başlatmış bulunuyorum.

Bu payların dönüşüm işlemlerini takiben kısa ve orta vadede borsada satışı söz konusu olmayıp, mevzuat tarafından öngörülen takvime uygun olarak yatırımcısı olduğum bir serbest özel fona devri planlanmaktadır.

Payların ilgili fona devri ile birlikte gerekli açıklamalar tarafımca ayrıca yapılacaktır."

Diger şirket patronları gibi borsada satıp çıkmamış.
    Temettü almak istiyor galiba

8. Ya Hissenet te kimse yok ya cimsa da

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 89/130 İlkİlk ... 3979878889909199 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •