Adamlarin elinde 10 dakikada 15 bin puan asagi-yukari yapabilmek gibi bir firsat var ve bunun avantajlarindan sonuna kadar faydalaniyorlar..Al-satcilari rondodan gecirir gibi dogruyorlar.
Adamlarin elinde 10 dakikada 15 bin puan asagi-yukari yapabilmek gibi bir firsat var ve bunun avantajlarindan sonuna kadar faydalaniyorlar..Al-satcilari rondodan gecirir gibi dogruyorlar.
Eskiden EREGL TUPRS KCHOL PETKM SAHOL falan..Bunlar ağırlığı olan tahtalar idi..
Anca bi büyük para babası insider ile girip aylarca mal çeker fiyatıda 2-3 katına götürür idi....
O sene tuprs ın yada işte THY nin yılı olurdu..
Şimdi Hepsi hallaç pamuğu gibi AYNI ANDA atılıyor..
Yüzde 10 marj falan günlük TUPRS da..
İşin garibi küçük kağıtlarda bu kadar marj kalmadı be..
Kchol 5 tl lerde iken kademede 4-5 milyon mal olurdu..O zamanlar kademe 5 li idi tamam ama..
Şimdi bakıyorum 1000 lot 5000 lot..2 kuruş kademe..
gunaydın bugün artı kapatırsak haftaya 2100 üstünü tekrar görüürz işallah..umutlar haftaya kaldı herkese hayrlı cumalar..
blockchain, akıllı kontrat falan bi işlere yarayabilir, ama metaverse nedir ya ? bildiğin VR gözlüğü, sadece bunu online network haline getirmiş
2000 yılına girerken, amerikada yeni bir buluş olduğu söylendi, adı bile sır- the thing diyorlardı, internetten daha büyük bir buluş olduğu söylendi edildi aylarca, başkan clinton şeyi görmüş çok etkilendim diyor falan filan.. en sonunda çıka çıka scooter çıkmıştı.. metaverse de böyle bi şey, gidip arsa alanlar var, bi tanıdık on bin dolar verip çok değerli bi arsayı ucuza kapatmış- anlatırken gözlerindeki ışıltıyı görmeniz lazım
Adam bağlamış makinayı robota tarıyor piyasayı, ky nin yapacağı hiç bir şey yok. düşerken de kazanıyor çıkarkende kazanıyor
Hamdım Piştim Yandım
koca koca şirketleri halı gibi silkeliyorlar. rezillikleri katmerlenmesin diye %20 marjı açmıyorlar.
Hafta sonuna LONG girecek CESUR YÜREK var mı?
PUTİN başgan riski...
Ukrayna, Rusya'nın yasa dışı ilhak ettiği Kırım yakınlarında askeri tatbikat yaptı
Ukrayna Silahlı Kuvvetleri, Rusya'nın yasa dışı ilhak ettiği Kırım yakınlarında roketatar sistemlerini kullanarak askeri tatbikat gerçekleştirdi.
Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinden yapılan açıklamada, tatbikatta BM-21 "Grad" model çok namlulu roketatar sistemlerinin kullanıldığı aktarıldı.
Kırım yakınlarındaki Herson bölgesinde gerçekleştirdiği belirtilen tatbikatın, ordunun ani durum değişmelerine hazırlıklı olması için yapıldığı kaydedildi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Yer İmleri