Sayfa 89/662 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 705 - 712 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    Koca borsayı 3 aile yönetiyor demek bana inandırıcı gelmiyor
    3 aile yonetiyor demedim. Tek kisi yonetiyor dedim.

Hatirlayin bakalim soru onergesi verildiginde borsada manipulasyonla ilgili niye kabul edilmedi? Cunku hepsi biliyor neler yapilacagini. Bilmeyen biziz.

Ayrica bu olay seneler oncesine gidiyor. O zaman deli sacmasi dedigimiz bu yazi 2018'den. Ve aynen bu sekilde oldu.

12-07-2018, 00:43 #2772
    Eng16

Erdoğan’ın etrafında bulunan bazı kişilerin aşağıdaki görüşleri savunduklarını duymuştum. Bu aşağıdaki görüşler için kendim olumlu olumsuz bir fikir bildirmeden siz değerli arkadaşların görüşlerini öğrenmek isterim.
    Adamlar aynen bu mealde tezler ortaya koymaktalar:
    Borsadaki şirketlerimizin halka açık olan paylarının zaten %62si yabancıların elinde. Bu şirketleri yabancıların elinden kurtarmamız lazım. Bu yabancı yatırımcıları ellerindeki malları yok pahasına satarak ülkeden gönderebilirsek ucuzlayacak bu şirketlere yerli sermaye grupları daha az bir bedelle ortak olabilir. Bu sayede yabancıların eline geçmiş şirketlerimizi millileştirmiş oluruz. Bunlar ülkelerine giderken döviz alarak gideceklerinden dolar artacaktır belki ama bu durum ithalatı frenleme, ihracat rekabetçiliğimizi artırmayı sağlayacaktır. Bu şekilde dibi görüp şirketlerimizi millileştirdikten ve sermayeyi yeniden dağıttıktan sonra yeniden ama bu sefer milli olarak yükselebiliriz.
    Evet 2018'den. Aynen de boyle oldu. Devam her tarafa saldirildi sabah aksam. Devamli yatirimcinin ustune oynandi. Kac tane yazim var bunlar kasitli olarak yapiliyor diye. Yok ona Nazi, yok buna cellat... devamli kiskirtildi ortam insanlar kacsin diye.

Sonra 2022'ye geldigimizde... yonumuz Avrupa, KETO yatakcisi kanka...

Bu baglamdan bakacaksin Deniz, tek basina degil yani. Cunku o zaman bu yaziyi deli sacmasi deyip gecmistik.

Bankalar da bu aynen yukardaki KATILIM kismi ile uyusuyor bu senaryoda.

Inandiricilik kisminda haklisin ama birinin pozisyonundan dolayi borsanin kapatilmadigina da inanirim. Batik sirkete 40 milyon lotluk tahsisli verip, sahibi yasakli surede hepsini bosaltmasina ragmen 9 ay sonra bir 100 milyon lot daha tahsisli verip onlarin bosalttiktan sonra kottan atilmasi otoritenin bir cikari oldugu icindir.

Ya da en basitinden.... 20 senedir yatirimcinin parasinin gasp edilmesine izin verildi. Kimse de mahkemede orada burda parasini kurtarmaz mi? Kurtaramaz, hepsi ayni el cunku.

Bankalarda maniplulasyon yapanlara ne oldu Ekimde?

4. Abi az geyik yaptık lakin boşverrlim bu işleri Manipülatörler borsanın hakimi ve tek lideri ülkemizde dönüp duruyoruz bir cenderede şikayet ediyoruz boşuna … dolar rallisi de seçime denk gelecek belki de , ky hep ters köşe olacak ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    ... genetik isimlerle Ermeni , Rum veya yahudi bile olabilir...
    aralarinda japon da var

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    aralarinda japon da var
    https://www.youtube.com/watch?v=SeMPc3ffuVA

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bu "caiz" konusu bence onemli.

Pegi / Celebi / THY: Caiz
    TAV: Degil

Ayni sektordeki 30 hisselerinin getirilerine bakin.

Yuzdesel olarak, en alttaki CAIZ OLMAYAN.

üstadlar; thy ile ilgili satış beklerken ! twitter da , akp nin oğlanları o tahtalarda boşuna grafik yorumlamayın, diyordum.

Alıntı Originally Posted by mahırarda Yazıyı Oku
    üstadlar; thy ile ilgili satış beklerken ! twitter da , akp nin oğlanları o tahtalarda boşuna grafik yorumlamayın, diyordum.
    Ben bankalarin bu KATILIM/CAIZ kismi ile alakali oldugunu dusunuyorum. Ne dersin mahirarda? Yapilanlar planli yani.

Bu arkadas yazdigini daha iyi de aciklamisti 2018. Aynen de oyle yapildi.

Eng16
    Başka detay yazmayacağım, gerisini araştırma işi sizlerde.
    Devletin içinde bir Avrasya Grubu var. Bunlara göre çoğunluğu yabancılarda olan şirketlerimizin millileştirilmeleri gerekiyor. Bunun için yabancıların ne pahasına olursa olsun satmak isteyecekleri şartların oluşması ya da oluşturulması bunların düşüncesine göre aslında uzun vadede çok da kötü bir durum değil. Bu zatlar ülkenin özellikle dış ilişkiler ve ekonomi politikalarının belirlenmesinde kendi düşüncelerini empoze etmekteler. Hareketlerini ve etkinliklerini takip etmekte fayda var.

Sayfa 89/662 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •