Sayfa 89/1006 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 705 - 712 arası.

Konu: Viop LXII

1.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    bak haberler geliyor..
    Momentum devam ediyor

şimdi ben karşılıksız tl basıp emekli mayışı ödemenin sonunda ne olacağını yazarımda vaktim yok

faiz şuan neden % 50 ?

bundan önce bastığın karşılıksız paradan dolayı

enflasyonun sebebi nedir ?

MERKEZ BANKANDAKİ döviz rezervindir.

rezervin yoksa,eksi ise... akbabalar hemen tepene biner.. enflasyon-faiz-kur üçgenine seni sokup, paranı alırlar

bir devlet karşılıksız 1 kuruş basamaz

bastığı an, amarika onu görür, o bastığı parayı elinden alır... ama bugün, ama yarın ALIR

bunları kimse bilmez kimse

hey yavrum heeey

enflasyon sebep, faiz bilmemne imiş

tekrar yazıyorum

enflasyonun sebebi, Mb'deki dolar miktarıdır. yoksa enflasyon olur.

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    bende ödül belli hep aynı

çibörek + ayran ısmarlarım.

satışı henüz yapmadım ama yarın satarım.

ensturumanın getirisi ay başında kâr hesaba geçince
    ihtiyacı olan birisine gidecek.
    Bol kazançlar..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Momentum devam ediyor
    Olsa ilk sana söylerim..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

5.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    bak haberler geliyor..
    Ons pek oralı olmadı gibi...Bakalım savaş bitsin de gerisi çok da önemli değil. Kalıcı mı geçici ateşkes mi onu tam anlayamadım

6. Ülkede bu ve bunun gibi bol ekmek yemekten kafa binbeşyüz olanlar oldukça bu sistem değişmez

https://x.com/ajans_muhbir/status/1879042007965806636

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Ons pek oralı olmadı gibi...Bakalım savaş bitsin de gerisi çok da önemli değil. Kalıcı mı geçici ateşkes mi onu tam anlayamadım
    Kesin bir şey yok..Ukrayna Rusya daha etkili olur onsta..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,213

KESK:"Şaka değil, gerçek. Ülkenin Hazine ve Maliye Bakanı enflasyonu nasıl düşük tuttuklarını, bunun için başvurdukları hileyi itiraf etti.MÜSİAD’ın yıllık değerlendirme toplantısına katılan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek TÜİK vasıtası ile enflasyonu düşük gösterme hilesini şu sözlerle itiraf etmiştir.'Enflasyon sepetinde bir karşılığı olmayan ürünleri Yeniden Değerleme Oranında (%43,93) arttırdık. Enflasyon sepetinde ağırlığı olan, karşılığı olan ürünleri ise enflasyon hedefi ile tutarlı bir şekilde hatta onun altında arttırdık.'"

https://x.com/onediocom/status/1879270226551820615

Bear_Bull
    @BearBull26

Sayfa 89/1006 İlkİlk ... 3979878889909199139189589 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •