Sayfa 89/305 İlkİlk ... 3979878889909199139189 ... SonSon
Arama sonucu : 2438 madde; 705 - 712 arası.

Konu: CRDFA - Creditwest Faktoring

1.  Alıntı Originally Posted by ferit Yazıyı Oku
    baskan sıkıntı sende,kağıda girdin gireli kağıt iflah olmuyor başkan sen en iyisi sat zararın neyse karsilayalim,çünkü artık ekmegimizle oynuyorsun
    Harbiden bende düşünmüyor değilim dostum.

Zarar yok 1.59 dan itibaren alıyorum.

En son 5000 lokum 1.75 den almıştım o paket sıkıntılı benim için.
    Planladığım dan fazla oldu.

Asıl bana değil hisse çıkmasında temettü ile Yen'i kuzular alalım düşüncesindeki yatırımcılara seslen dostum.

Sıkıntı yok kurban için danaya girdim temettü parası kurban, tatil vs karşılıyor ve artıyor, alırım temettüyü çatır çatır yerim.

2.  Alıntı Originally Posted by existence Yazıyı Oku
    Harbiden bende düşünmüyor değilim dostum.

Zarar yok 1.59 dan itibaren alıyorum.

En son 5000 lokum 1.75 den almıştım o paket sıkıntılı benim için.
    Planladığım dan fazla oldu.

Asıl bana değil hisse çıkmasında temettü ile Yen'i kuzular alalım düşüncesindeki yatırımcılara seslen dostum.

Sıkıntı yok kurban için danaya girdim temettü parası kurban, tatil vs karşılıyor ve artıyor, alırım temettüyü çatır çatır yerim.
    Crdfa agresif harekler olmadığı için zarar eden pek olmaz...beklentisi sadece temettu olan yatirimci icin kuzulari sÅ«rüye katmak bence problem olmaz...benim bu 3 temettum olacak,bende temettuyu çatır çatır yeme tarafindayim çünkü elimde 40 bin lot var oda bana yatıyor..benim için crdfa defansif hissedir,porfyomun sigortasidir,kotu gunlerin hissesidir...

3.  Alıntı Originally Posted by ferit Yazıyı Oku
    Crdfa agresif harekler olmadığı için zarar eden pek olmaz...beklentisi sadece temettu olan yatirimci icin kuzulari sÅ«rüye katmak bence problem olmaz...benim bu 3 temettum olacak,bende temettuyu çatır çatır yeme tarafindayim çünkü elimde 40 bin lot var oda bana yatıyor..benim için crdfa defansif hissedir,porfyomun sigortasidir,kotu gunlerin hissesidir...
    O zaman dans diyorsun ortak yazdıklarıma ortaklar çok takılmasın endex giderken bu güzide hissenin vebalı gibi işlem görmesi ister istemez moral bozucu olabiliyor. En azından şimdi 1.81 üzerinde olması lazımdı.

Ben BES yerine bunu tercih ettim her yıl 10 bin alırım derken şimdi den 20 bin lot oldu.
    Pişman değilim sabırla temettüleri alacağım kim bilir bir bilançoda kaarını arttırmış olur ve istediğimiz primide yapar.

4. Mynet te herkes bizi izliyor[emoji4] [emoji4] [emoji4]

5. Cuma günü 70K temettü ile yine crdfa alıcam..fiyatın artmasından yana değilim...mümkünse 2 yıl daha böyle alım fırsatı versin...eğer fiyat garfa gibi ani bir artış gösterirse ballı kaymak olur....her ay almaya devam ediyorum...fiyata bakmaksızın...böyle şirketin değeri 2-3 yıl sonra anlaşılır tabi elinde olanlar icin diyorum....saygılar

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by berk06 Yazıyı Oku
    Mynet te herkes bizi izliyor[emoji4] [emoji4] [emoji4]
    İzleyenler kadar hisse alan olsa tavan yaparız herhalde kaç ay böyle

7.  Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Cuma günü 70K temettü ile yine crdfa alıcam..fiyatın artmasından yana değilim...mümkünse 2 yıl daha böyle alım fırsatı versin...eğer fiyat garfa gibi ani bir artış gösterirse ballı kaymak olur....her ay almaya devam ediyorum...fiyata bakmaksızın...böyle şirketin değeri 2-3 yıl sonra anlaşılır tabi elinde olanlar icin diyorum....saygılar

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Biraz az al hisseyi sen baskılıyorsun 70k ya yaklaşık 40 bin lot eder birde elindekiler var ki yaklaşık 70k lık temettü alıyorsan bu 300 bin lot eder ki speck bizi süründürür

8.  Alıntı Originally Posted by existence Yazıyı Oku
    Biraz az al hisseyi sen baskılıyorsun 70k ya yaklaşık 40 bin lot eder birde elindekiler var ki yaklaşık 70k lık temettü alıyorsan bu 300 bin lot eder ki speck bizi süründürür
    Spek düşünsün derim ben...bu fiyatlarda tuttuğu sürede daha coook mal kaptırır...

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 89/305 İlkİlk ... 3979878889909199139189 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •