300 indirim bekliyorum. Kur az çıkabilir..indirimler yıl sonuna kadar yayılır bence..ytd
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
300 indirim bekliyorum. Kur az çıkabilir..indirimler yıl sonuna kadar yayılır bence..ytd
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni başlığı webster açsın dolar 4 olmazsa bende bir daha siteyi bile açmam. Adam doğuştan abdestsiz[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o açmadı mı zaten başlığı korkup satanlar var şuan fiyattan belli tırsıttılar milleti 250 baz puan indirse fedde o kadar indirse yine 5.60 altının görüleceğini düşünmüyorum şahsen görülse bile erdoğan artık bu kadar laf ettikten sonra faizleri düşürmek zorunda 5.70xx lerden terste kalacak olan çok beklemez diye düşünüyorum sene başı 5.30 lardaydı bu kur zaten 40 kuruş koymuş üstüne o günlerden alan adam bile şuan memnun değildir getirisinden fakat tersine dönecek rüzgar ülkenin ekonomik hali ortada tl de rahat uyutmuyolar insanı suriyenin doğusu meselesi başladı çavuşoğlu dün bizi oyalamayın diye yine tehdit etti başımıza bi bela daha alıcaz biz çok sürmez.
1 saat önceden başlık hareketlenmeye başladı
Bu başlığı şu anda 111 kişi okumaktadır. (40 üye ve 71 ziyaretçi)
5.69 değdi.
Ya oynuyorlar ya da düşük gelecek diye tahmin ediyorlar.
çetinkayanın bende 250 baz puan için gittiğini düşünmüyorum mb başkanının fütursuzca görevden alınması kurun 5.80 zıplamasını göze alan en az 300 çeker 400 hadi belki ama üstü aptallığa girer.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Azerbaycan'ın, Türk vatandaşlarına yönelik vize uygulamasını 1 Eylül'den itibaren kaldıracağını açıkladı.
Kardeş ülke değil mi? Vize mi uyguluyorlarmış? Şaşırdım.
Tahminimi 250 baz puan indirime revize ettim.
Kur 5.80'i bulursa bulur...
Esas maç Eylül'de.
Selamlar.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Yer İmleri