Sayfa 896/1019 İlkİlk ... 396796846886894895896897898906946996 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 7,161 - 7,168 arası.

Konu: Viop XLV

1.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Ne diyordu bir zamanlarin muhalefeti şimdinin iktidar ortağı" ne hortumu kanalizasyon borusu" 🤣
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Abi bak sadece hortum dedim. Sadece bu yüzyılda haksiz zenginlesenler bir incelense neler çıkar Allah bilir. Mesela 21. Asırda rantiyeciler ne kadar kazandı ne kadar vergi verdi?
    Minareyi çalan kılıfını hazırlar. Tahkim bile İngiltere.

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bist100 ,4 haftada 4000 e yakin yere vurmazsa ayip eder...vob 5530 iken 29 kasımda yazıldı....😁

Kayıtlara geçsin.. Eğer o olursa bilinki ABKA zengin olmuştur...olmazsa fakirliğe devam..
    Senin sistem sat vermiş olamaz. Sen de sisteme ihanet etmezsin. Ya hesap hacklendi ya da duyum var? Hangisi

Britanyalı da endişelenmiş..
    https://www.karar.com/ekonomi-haberl...is-var-1708875

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4. Rüyamda bunların hepsini topladım. Çaldığını vermeyeni ötmeyeni teker teker (dava konusu olmasın diye intihar süsü ile) asıyordum. Sıraya girdiler. Ailesi de göz altında iken. İsviçre bankalarındaki parayı bile alıyordum.

5. Başak hanım der ki; Borsa kumar değildir.

Birbirimizin parasını almak üzerine kurulu sistemdir.
    Kumarda zar atarsın, ne bileyim kart çekersin.
    Burda verisini okursun, grafiğini çizersin.
    Kumar ya hep ya hiçtir. Burda azı çoku vardır.
    Kumarda şans yardımcın olur, burda daha çok bilgin.

Borsayı kumar gibi görenlere borsa kumarbaz muamelesi yapar.
    Borsayi oyun görenlere, borsa oyuncu muamelesi yapar,
    Borsayı yatırım alanı görenlere, borsa yatırımci muamelesi yapar.
    Borsayı iş görenlere , borsa iş insanı muamelesi yapar...

6. Hisseler yükselecekse tüm olumlu haberler üst üste gelir
    ya tersi düşecekse de hiçbir sebep yokken kötü haberler ard arda gelir değil mi dostlar .. ?

merhaba,artık borsamızda teknik ve temel analiz yada sistem falan çalışmıyor,yarın short pozdaki ky nın pozlarını kapattırabildigi kadar piyasa saglam duracaktır,tahminim ky elinde short taşıyabilen kalmamıştır,yoksa gece seansıda kanırtmaya devam ederlerdi,malesef piyasa marjın call piyasası oldu ky ne zaman ne alsa kazanacagına inandırıldı,piyasa terse dönecektir ve mal kilitleme işlemi ile para dövize gitmesin diye uzun süre mal ky de kilitli kalacaktır 10 gün sürmez bist 100 hedefim 4015 tir

8. Abiler bu şort yoluna ne yiğitler heder oldu. Yapman gözünüzü seveyim. Dönsün beraber şortlarız. Tepeyi bulunca madalya mı takacaklar?

Sayfa 896/1019 İlkİlk ... 396796846886894895896897898906946996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •