Sayfa 897/1002 İlkİlk ... 397797847887895896897898899907947997 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,169 - 7,176 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

Kurun yabanci fonlara bu geceki etkisi +0.87 olacak

2. Ben bazen TEFAS'taki çok satan ilk beş fona bakıyorum. Standart para piyasası veya Akbank birinci fon sepeti gibi bayık fonlar haricinde öyle herkesin rağbet etmeyeceği farklıbir fon görürsem deneme mahiyetinde alıyorum; ve o fon, sonraki hafta uçuyor. Sanki aracı kurumlar veya fon yöneticileri (muhtemelen önceden bilgi sahibi oldukları için) bir şeyler görüyorlar ve o hafta artık kimin parasıysa cukka cukka ona akıtıyorlar. Sonra o fon yataya veya eksiye geçmeye başladığı ilk gün satıyorum. Denemelerde hiç yanılmadım. O arada yüklü para alıp da satarsanız bayağı iyi kazanıyorsunuz da ben henüz yüksek volumlü cesaret edemedim. En Son Garanti EGS Sürdürülebilirlik Fon Sepeti Fonunda denedim ve yine tuttu.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Halka bulasma ustadim. Benim cok zamanimi aldi. Tezek gibi kagit.
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Halb in 5.45 ile 5.21 araliginda dans etmesi?
    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

4.  Alıntı Originally Posted by ActuallyMelik Yazıyı Oku
    Ben bazen TEFAS'taki çok satan ilk beş fona bakıyorum. Standart para piyasası veya Akbank birinci fon sepeti gibi bayık fonlar haricinde öyle herkesin rağbet etmeyeceği farklıbir fon görürsem deneme mahiyetinde alıyorum; ve o fon, sonraki hafta uçuyor. Sanki aracı kurumlar veya fon yöneticileri (muhtemelen önceden bilgi sahibi oldukları için) bir şeyler görüyorlar ve o hafta artık kimin parasıysa cukka cukka ona akıtıyorlar. Sonra o fon yataya veya eksiye geçmeye başladığı ilk gün satıyorum. Denemelerde hiç yanılmadım. O arada yüklü para alıp da satarsanız bayağı iyi kazanıyorsunuz da ben henüz yüksek volumlü cesaret edemedim. En Son Garanti EGS Sürdürülebilirlik Fon Sepeti Fonunda denedim ve yine tuttu.
    Güzel taktik ama bir eksiği var.
    hele yüksek gireceksen
    hazırda paran olmalı, beklediğin sürece parana 14 faiz verirler, buradan kaybettiğin parayı da hesaba katmalısın.
    yoksa fonu pazartesi sattım daha şimdi hesabıma geçti.o fonu ancak yarın alırım, kazancına da pazartesi ortak olurum
    bir fondan öbür fona geçiş bir mevsim sürüyor

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Halka bulasma ustadim. Benim cok zamanimi aldi. Tezek gibi kagit.

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Emmim alacagim anlaminda yazmadim
    Al sat ceviriyorlar onu demek istedim
    Tahtalari izledim bugun
    Thy
    Pgsus
    Tupras
    Halk
    Vs
    Baba hisseler bir arti bir eksi yada yuzde 4-6 araliginda indi cikti
    Surekli
    Boylesine derin hisselerdeki bu hareketler beni urkutur
    Syg

6. teşekkürler.

7. MJB nin portföyündeki son durum. Bugün etf iyi gitmiyor.

Size kotu bir haberim var
    Nasd** coktu

Sayfa 897/1002 İlkİlk ... 397797847887895896897898899907947997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •