Sayfa 897/999 İlkİlk ... 397797847887895896897898899907947997 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 7,169 - 7,176 arası.

Konu: Viop LVII

1.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    ama zenginlerden alamaz sıkıyorsa maçası yiyorsa alsın görelim , yaptıkları zenginin vergi borcunu silmek başka bişi bilmezler...
    geçen vergi borçları temizlenen şirketlerin listesi dolanıyordu Nette,..

nihayetinde kriz yönetimi fakirden alıp zengine verme sanatıdır,..

bu gün Tusiad ne dedi devamını bekliyoruz dedi,...demekki devamı beklenen işler var,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

22 senede Lut kavminin başına gelmeyen Bizim başımıza geldi aw.

Anlayan anlar heral

Neeeee

😂😂😂

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    geçen vergi borçları temizlenen şirketlerin listesi dolanıyordu Nette,..

nihayetinde kriz yönetimi fakirden alıp zengine verme sanatıdır,..

bu gün Tusiad ne dedi devamını bekliyoruz dedi,...demekki devamı beklenen işler var,...
    aslında gri listeden çıkma diye net bir şey yok. 2025 sonuna kadar izleme yapılacak üye ülkeler tarafından.

durumu değerlendirilen 2 ülke var. 1-türkiye, 2-jamaika.

tüsiadın demek istediği odur. açıklamayı okumadım.
    audentes Fortuna iuvat

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    22 senede Lut kavminin başına gelmeyen Bizim başımıza geldi aw.

Anlayan anlar heral

Neeeee

😂😂😂

sabahki Suriye açıklamaları daha da vahimdi,...

5. sonuç olarak bizdeki sermayenin yeniden + değer üretecek konuma gelmesi isteniyor ve mali disiplin bunu sağlamaya yönelik,..

ama sıcak parasız bu olmaz,...

en iyisini Victor Orban yapıyor,...denizi yok, startejik konumu yok, içerde kalmış bir ülke, üstelik Nato da ama aslanlar gibi mücadele ediyor,..

sonuç olarak sıcak parayı bu iş anaysalara gelmeden çözebilirlerdi, bu ayak diremekle olur,...F-16 da, olmadı İsveç Natoda,..

çözülemediği gibi üstüne 24 milyar USD f-16 için taahhüt edildi,..işte gri liste peşinden,..

o nedenle sabahki Suriye açıklmaları anlamsız kalıyor,...yarın bir gün Suriye tamponu kaybedlip İsraille komşu olursak işte o zaman ......geliriz,..

6.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    aslında gri listeden çıkma diye net bir şey yok. 2025 sonuna kadar izleme yapılacak üye ülkeler tarafından.

durumu değerlendirilen 2 ülke var. 1-türkiye, 2-jamaika.

tüsiadın demek istediği odur. açıklamayı okumadım.
    o veya bu fark etmiyor, ana konu kripto, TR dünyada sanırım kriptoda ilk 4 içinde imiş,...sanırım hacimde 4.cü durumda,...

kriptoda ABD doları kullanılıyor ve ABD dolarını kullananları izlemek ve kontrol altında tutmak istiyor,..biz ilk değiliz zaten,..

kripto işini bunun aşaması gibi sundular,..diğer tarafta bunu seve seve kabul etti,..dediğiniz gibi Türkiyenin üstünden bir yükü bir çırpıda aldıklarını ben zaten görmüş değilim,..

7.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    yeni vadede şişe gübre long mantıklı gözüküyor. sanki herifler özellikle bu haftayı beklemişler.

sebepleri üzerinde bayağı çok tartışmalar var,...ve herkesin de takip ettiği bir hisse olduğunu düşünüyorum,...gübre topğinde bu çalışmamı paylaşmıştım, ''?'' işareti koymuştum, geçlirse demiştim, geçmedi ve şu anki konumunda savsaklıyor,..demekki buradaki sular hali hazır durulmuş değil,....yinede ''?'' koyduğum yelpaze yarın birgün geçilirse,..long ciddi kazanç sağlar,...ben kaldıraç yapmıyorum ama bendede bu lanetten mevcut,...

ovaller içine aldığım yerlerin tümünü yaşanmamış kabul edersek,...hisse şu anda teknikte iyi yerlerde, aşağıda diğer kırmızı yelpaze var,..buralardan olmazsa en iyi oradan poziyon alınabilir,..

birinci mavi ok, ikinci mavi ok, pembe ovaller yok hükmünde,..''?'' işareti geçilip kalındığında ''tension release'' yani gerdin gerdin bir kurtuldu ok gibi fırlar,..ama bunun içindeki insder durumun çözülmesi lazım, bunda esa orada bir sıkıntı yaşanıyor,..
    Son düzenleme : indregandi; 28-06-2024 saat: 19:07.

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

sebepler üzerinde bayağı çok tartışmalar var,...ve herkesin takip ettiği bir hisse olduğunu düşünüyorum,...gübre topğinde bu çalışmamı paylaşmıştım, ''?'' işareti koymuştum, geçlirse demiştim, geçmedi ve şu anki konumunda savsaklıyor,..demekki buradaki sular hali hazır durulmuş değil,....yinede ''?'' koyduğum yelpaze yarın birgün geçilirse,..long ciddi kazanç sağlar,...ben kaldıraç yapmıyorum ama bendede bu naletten mevcut,...

ovaller içine aldığım yerlerin tümünü yaşanmamış kabul edersek,...hisse şu anda teknikte iyi yerlerde, aşağıda diğer kırmızı yelpaze var,..buralardan olmazsa en iyi oradan poziyon alınabilir,..

birinci mavi ok, ikinci mavi ok, pembe ovaller yok hükmünde,..''?'' işareti geçilip kalındığında ''tension release'' yani gerdin gerdin bir kurtuldu ok gibi fırlar,..ama bunun içindeki insder durumun çözülmesi lazım, bunda esa orada bir sıkıntı yaşanıyor,..
    ölmüş eşşek kurttan korkmazmış. bence dibe epey yakın bir yerde. bugün iş yatırım epey kapsamlı gıda sektörü raporu yayınladı. aefes ccola ülker için makul hedefler verdi. bunun diğer sektörlere taşması çok mümkün.

hektaş da benzer durumda ama onun biraz daha zamanı var gibi.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 897/999 İlkİlk ... 397797847887895896897898899907947997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •