Sayfa 9/184 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon
Arama sonucu : 1467 madde; 65 - 72 arası.

Konu: LKMNH - Lokman Hekim Sağlık

2. Adamlar kings teknikçileri patatos ettiler

nalpançı gibi bir keko çıkıp dergi köşelerinde fiyat veriyor

lann dümbük sen kimsin garanti yatırımdan büyükmüsün adamlar tınlamadı bile,kim itibar eder sana böyle küçük taktalara dergilerde fiyat yasılmayacağını öğrenemetin mi

xu100 te hatta 30 ta hedef ver yoksa maldan çıkaçak birilerimi yazdırdı derler atama

Bu adamlarda diyor ki nalpantçı hedef yassın herkes alsın biste onlara hemen pasa kasantıralım

tövbe tövbe yürü git ulan keko

taktayı bosturaçak uğraş dur sonra

3. https://www.youtube.com/watch?v=W73yYRFQ2k0

yaf bu vidyo nedir diye düşüntüm durdum sublümünal bi besac mı var diye

sonra dedim olsa olsa angaranın yerel tv kanallarına hasırlatırlar diye düşütüm reklam diye

yannıs akay hastanasının yeri kavaklıtere de

herhalte yönetici böyüklermis dedi ki kavaklıtere ünlü bir şarap markası günaha girmeyelim burası bundan sonra akaydere

4. Adamlar profosyonel deli

meri linçi laa bu boru mu

ama adamlar kings oltuğu için marbaş tera alan yatırım gibi kunlanabiliyorlar

yani bütün algıları top deye sektirip birde üstüne beşlik atıp adamın aklını alırlar

o yuzten heç o almış bu satmış deye düşünmemek lasım yoksa beyninisi yakarlar tabi varsa

en son bu taçirler tavanı melemen misali oküs gibi sıyırdı döndü o malı çaktı geçti. anlamadım yane

adamlar sert adamalar her türlü sert anlamaya çalışmamak lasım sadece zevk alın

ben işe kaçar bu tramp anasını bellemese bari geçe yarısı o da taktacılar gibi sıkıntılı bir tip

5. Eğer yabancılar bıyıklı değilse otur arkana iç kahveni tersiyse yandı külüm keten helva...

6. Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...

7. 5,38 üstünde 5,55 buranın üstünde inş hedefe varırır lokmanım

8.  Alıntı Originally Posted by Hisseci 16 Yazıyı Oku
    5,38 üstünde 5,55 buranın üstünde inş hedefe varırır lokmanım
    Maşallah diyelim millet uyanmadan varalım hedeflere inşallah...

Sayfa 9/184 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •