Adamlar kings teknikçileri patatos ettiler
nalpançı gibi bir keko çıkıp dergi köşelerinde fiyat veriyor
lann dümbük sen kimsin garanti yatırımdan büyükmüsün adamlar tınlamadı bile,kim itibar eder sana böyle küçük taktalara dergilerde fiyat yasılmayacağını öğrenemetin mi
xu100 te hatta 30 ta hedef ver yoksa maldan çıkaçak birilerimi yazdırdı derler atama
Bu adamlarda diyor ki nalpantçı hedef yassın herkes alsın biste onlara hemen pasa kasantıralım
tövbe tövbe yürü git ulan keko
taktayı bosturaçak uğraş dur sonra![]()
https://www.youtube.com/watch?v=W73yYRFQ2k0
yaf bu vidyo nedir diye düşüntüm durdum sublümünal bi besac mı var diye
sonra dedim olsa olsa angaranın yerel tv kanallarına hasırlatırlar diye düşütüm reklam diye
yannıs akay hastanasının yeri kavaklıtere de
herhalte yönetici böyüklermis dedi ki kavaklıtere ünlü bir şarap markası günaha girmeyelim burası bundan sonra akaydere![]()
Adamlar profosyonel deli
meri linçi laa bu boru mu
ama adamlar kings oltuğu için marbaş tera alan yatırım gibi kunlanabiliyorlar
yani bütün algıları top deye sektirip birde üstüne beşlik atıp adamın aklını alırlar
o yuzten heç o almış bu satmış deye düşünmemek lasım yoksa beyninisi yakarlar tabi varsa
en son bu taçirler tavanı melemen misali oküs gibi sıyırdı döndü o malı çaktı geçti. anlamadım yane
adamlar sert adamalar her türlü sert anlamaya çalışmamak lasım sadece zevk alın![]()
ben işe kaçar bu tramp anasını bellemese bari geçe yarısı o da taktacılar gibi sıkıntılı bir tip![]()
Eğer yabancılar bıyıklı değilse otur arkana iç kahveni tersiyse yandı külüm keten helva...
Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...
5,38 üstünde 5,55 buranın üstünde inş hedefe varırır lokmanım![]()
Yer İmleri