Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 9/14 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
Arama sonucu : 111 madde; 65 - 72 arası.

Konu: ____Çizgilere____İtaat____ ( Hunharca teknik analiz )

Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    özelden ilk msj gitti,ama 2. mesaj gönderemedim,

size genelden bir davet yapacağım sayın onelle

bizim topiği biliyorsunuz,elimizden geldiğince ky yardımcı olmaya çalışıyoruz,3 kişi başladık,1 arkadaşımız aramızdan ayrıldı,
    elimizden geldiğince ky kaybetmemesi için uğrasıyoruz...
    emirdağlı yerine sizin gelmenizi isterim. gerçekten grafikleriniz çok iyi ,sadığın bilgisi yok ama ben senin bizim sayfamızda bizden olmanı istiyorum,
    eğer sizin için bir sakıncası olmazssa
    Sn barbaros_ , öncelikle çok teşekkürler sevginiz ve itimadınız için ... Bir kez daha ne kadar güzel insan olduğunuzu ispatladınız bana... Ben de buradan yazmış olayım bütün arkadaşlar , dostlar görmüş olsun.... Ben forumda çok eskiyim.... Biliyorsunuz zaten bunu defalarca başlıklarda tekrar etmiştim... Platodata'dan sonra takip ettiğim tek forum burası... Başka bi forumda ne okurum ne yazarım... Dostlar davet etti ama ben sadece bu forumda yazmak istedim ve dışarı çıkmadım. 2004 ten bu yana aralıksız hisse.net takip ediyorum... 25 yıla yakın borsa hayatımdaki her şeyi bu forumdan öğrendim... Yani her şeyi ,bilgisini esirgemeden bu başlıklarda paylaşan ve hiç tanımadığım insanlardan öğrendim... O yüzden bilgisini tarafsızca paylaşanlar benim için kutsal... Siz de öyle... Bu anlamda forumu başlık başlık nick nick bilirim.kim gerçek kim değil bilirim. kim troll kim algıcı bilirim... Sizin ve Sn. SADIKTAN 'ın mütevaziliğinizi bozmadan bilginizi ve elinizdekileri aralıksız paylaştığınızı , samimi ve çıkarsız bi şekilde foruma katkı sağlamaya çalıştığınızı çok iyi biliyorum . Katkılarınız ödenemez. Sn. EMİRDAĞLI ve diğer taraftan Sn. denizkiraz42 ise teknik analiz tarzlarımız farklılık gösterse de forumda analizlerini incelemekten büyük keyif aldığım ilk 2 sıradaki insan. İkisi forumda aktif olarak yazan teknik analizciler arasında benim gözümde özel ... Hiç tanımıyorum ikisini de ve hiç muhabbetimiz olmadı... Ama ikisi de benim kriterlerime göre çok başarılı teknik analizciler . Yaptığın teknik analizde boşluk bırakmamak çok önemlidir. Yani her çizginin sahibi tarafından bir savunması olmalı. İkisi de kendi tarzlarında bunu başarıyorlar.Ben grafikte çok çizgi çizmeyi severim onlar az çizgi çizmeyi sever... ben uzun vadeciyim onlar kısa vadeci olabilir... bu benim için zerre kadar önemli değil...Önemli olan 3-5 kuruşu ile yatırım yapıp fayda sağlamak için bu foruma gelmiş insanlara grafik ve çizgilerle yol göstermek... Aynı şekilde temel analiz üzerinden eşsiz bilgi paylaşımı yapan arkadaşlarımda var.

Sonunu şöyle bağlamak istiyorum ; ben trader değilim... uzun vadeciyim ve hiç trade etmiyorum... o yüzden kısa ya da çok kısa vade bakış açıları için teknik analizlerim ve mantığım yavaş kalabilir....Heee işin sonu şudur ; Tecrübeli teknik analizcilerin tarzı ne olursa olsun grafiklerinde ortaya çıkardıkları destek ve dirençler çok yakındır... Çok küçük ve önemsiz sapmalar verir... Tabii ki kısa vade analiz yapabilirim ama dakikalık grafiklerle hiç işlem yapmayan biri olarak sizin gibi yoğun bir başlıkta bu görevi tek başıma sırtlanmam doğru olmaz. Başlığın doğasına aykırı olurum ... Çünkü başlığınızın akışını çok iyi biliyorum. Orta-uzun vade bakış açısı için elimden geldiğince ve zamanım yettiğince yardımcı olmaya çalışırım.Başlıkta sorulan kağıtlara orta-uzun vade bakıp kendi tarzımda analizimi paylaşırım ama günlük haftalık trade için uygun adamın ben olmadığını düşünüyorum... Uzun oldu ama umarım sizi üzmeden kendimi ifade edebilmişimdir... sizi sürekli takipteyim...o şekilde de katkı sağlamaya çalışacağım...Sevgiler...Saygılar...Tekrar çok teşekkürler...

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

2. Çizgi film kahramanı ornallo'nun bir de başlığı varmış iyi mi? Burada da üfürüyorsun he mi? Vallahi bravo, burada kaç kişiye hakaret edip saygısızlık yaptın? Kaç kişiye bulaşıp gidip gelip laf sokuyorsun? Bayağı bayağı burayı mesken tutmuşsun desene.
    Para kazanmak bir yana adam olmak daha önemli bir meziyettir, bu da benden sana bir abi tavsiyesi olsun, sanmıyorum ama belki bir işe yarar.
    Haydi hayırlı traşlar.
    Bu yazı yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
    “invest only if you would be comfortable owning a stock, even if you had no way of knowing its daily share price.” ― Benjamin Graham

3. Sayın onelle;

Analizlerin devamını bekliyorum. Şu gerçekleştiremediğimiz koşullara tekrar çalışalım... İş yarım kaldı diye tam odaklanamıyorum.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Sayın onelle;

Analizlerin devamını bekliyorum. Şu gerçekleştiremediğimiz koşullara tekrar çalışalım... İş yarım kaldı diye tam odaklanamıyorum.
    Sn. BJK Coccinella selamlar, sevgiler , baş ve başaltı trollerle inatla uğraşmaktan ben yine 1 hafta ceza aldım...O yüzden yazamadım. Henüz kodesten çıktım... ama bu kodes benim için sondu... artık hisse.net'te bu düşmanlarla uğraşmayı şu an itibariyle bıraktım ... şu ana kadar amaçlarını anlayan anladı ... anlamayana yapacak bişi yok... deşifre edilme işlemi başarıyla tamamlandı... bundan böyle hepsi diğer forum don-kişotlarına ve çalı arkasından seyredip forumdan faydalanmaya çalışan apranti don-kişotlara havale edildi... artık kalan sabrımı sadece analizlerimi paylaşmak ve yazmaya devam etmek için kullanacağım.. bakalım ...sabır bitince aşkta bitecek büyük ihtimalle ....yapacak bişi yok bu konuda .. vedalaşacağız o zaman herkesle ... bütün atalarımız birer birer böyle kaçtı bu forumdan zaten...

Yarım kalan iş diyerek yine ilgi ve nezaket göstermişsiniz ...çok teşekkürler...hakkınızı ödeyemem... vakit harcıyorsunuz ... Ben ilk yazıştığımız başlığa isterseniz yine koşulları örnekleyen bi kaç grafik bulup göndereyim... onların üzerinden sizinle fikir alışverişi yaparız... nasıl isterseniz... ufuk abi rahatsız olmazsa tabii...

5.  Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku
    Sn. BJK Coccinella selamlar, sevgiler , baş ve başaltı trollerle inatla uğraşmaktan ben yine 1 hafta ceza aldım...O yüzden yazamadım. Henüz kodesten çıktım... ama bu kodes benim için sondu... artık hisse.net'te bu düşmanlarla uğraşmayı şu an itibariyle bıraktım ... şu ana kadar amaçlarını anlayan anladı ... anlamayana yapacak bişi yok... deşifre edilme işlemi başarıyla tamamlandı... bundan böyle hepsi diğer forum don-kişotlarına ve çalı arkasından seyredip forumdan faydalanmaya çalışan apranti don-kişotlara havale edildi... artık kalan sabrımı sadece analizlerimi paylaşmak ve yazmaya devam etmek için kullanacağım.. bakalım ...sabır bitince aşkta bitecek büyük ihtimalle ....yapacak bişi yok bu konuda .. vedalaşacağız o zaman herkesle ... bütün atalarımız birer birer böyle kaçtı bu forumdan zaten...

Yarım kalan iş diyerek yine ilgi ve nezaket göstermişsiniz ...çok teşekkürler...hakkınızı ödeyemem... vakit harcıyorsunuz ... Ben ilk yazıştığımız başlığa isterseniz yine koşulları örnekleyen bi kaç grafik bulup göndereyim... onların üzerinden sizinle fikir alışverişi yaparız... nasıl isterseniz... ufuk abi rahatsız olmazsa tabii...
    Geçmiş olsun diyelim öncelikle... İlk fırsatta sizin söylediğiniz gibi yapalım inşallah. Umarım bu sefer çözeriz. Tekrar geçmiş olsun... uufuk abi rahatsız olursa bizi uyaracaktır. Biz yapamadığımız zaman kime danışacağız? Tabiki uufuk abiye
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Geçmiş olsun diyelim öncelikle... İlk fırsatta sizin söylediğiniz gibi yapalım inşallah. Umarım bu sefer çözeriz. Tekrar geçmiş olsun... uufuk abi rahatsız olursa bizi uyaracaktır. Biz yapamadığımız zaman kime danışacağız? Tabiki uufuk abiye
    ok... yarın görüşürüz....

7.  Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku
    ok... yarın görüşürüz....
    İyi geceler...

İyi geceler...
    size de Sn BJK Coccinella ...çok teşekkürler ...

Sayfa 9/14 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •