Sn barbaros_ , öncelikle çok teşekkürler sevginiz ve itimadınız için ... Bir kez daha ne kadar güzel insan olduğunuzu ispatladınız bana... Ben de buradan yazmış olayım bütün arkadaşlar , dostlar görmüş olsun.... Ben forumda çok eskiyim.... Biliyorsunuz zaten bunu defalarca başlıklarda tekrar etmiştim... Platodata'dan sonra takip ettiğim tek forum burası... Başka bi forumda ne okurum ne yazarım... Dostlar davet etti ama ben sadece bu forumda yazmak istedim ve dışarı çıkmadım. 2004 ten bu yana aralıksız hisse.net takip ediyorum... 25 yıla yakın borsa hayatımdaki her şeyi bu forumdan öğrendim... Yani her şeyi ,bilgisini esirgemeden bu başlıklarda paylaşan ve hiç tanımadığım insanlardan öğrendim... O yüzden bilgisini tarafsızca paylaşanlar benim için kutsal... Siz de öyle... Bu anlamda forumu başlık başlık nick nick bilirim.kim gerçek kim değil bilirim. kim troll kim algıcı bilirim... Sizin ve Sn. SADIKTAN 'ın mütevaziliğinizi bozmadan bilginizi ve elinizdekileri aralıksız paylaştığınızı , samimi ve çıkarsız bi şekilde foruma katkı sağlamaya çalıştığınızı çok iyi biliyorum . Katkılarınız ödenemez. Sn. EMİRDAĞLI ve diğer taraftan Sn. denizkiraz42 ise teknik analiz tarzlarımız farklılık gösterse de forumda analizlerini incelemekten büyük keyif aldığım ilk 2 sıradaki insan. İkisi forumda aktif olarak yazan teknik analizciler arasında benim gözümde özel ... Hiç tanımıyorum ikisini de ve hiç muhabbetimiz olmadı... Ama ikisi de benim kriterlerime göre çok başarılı teknik analizciler . Yaptığın teknik analizde boşluk bırakmamak çok önemlidir. Yani her çizginin sahibi tarafından bir savunması olmalı. İkisi de kendi tarzlarında bunu başarıyorlar.Ben grafikte çok çizgi çizmeyi severim onlar az çizgi çizmeyi sever... ben uzun vadeciyim onlar kısa vadeci olabilir... bu benim için zerre kadar önemli değil...Önemli olan 3-5 kuruşu ile yatırım yapıp fayda sağlamak için bu foruma gelmiş insanlara grafik ve çizgilerle yol göstermek... Aynı şekilde temel analiz üzerinden eşsiz bilgi paylaşımı yapan arkadaşlarımda var.
Sonunu şöyle bağlamak istiyorum ; ben trader değilim... uzun vadeciyim ve hiç trade etmiyorum... o yüzden kısa ya da çok kısa vade bakış açıları için teknik analizlerim ve mantığım yavaş kalabilir....Heee işin sonu şudur ; Tecrübeli teknik analizcilerin tarzı ne olursa olsun grafiklerinde ortaya çıkardıkları destek ve dirençler çok yakındır... Çok küçük ve önemsiz sapmalar verir... Tabii ki kısa vade analiz yapabilirim ama dakikalık grafiklerle hiç işlem yapmayan biri olarak sizin gibi yoğun bir başlıkta bu görevi tek başıma sırtlanmam doğru olmaz. Başlığın doğasına aykırı olurum ... Çünkü başlığınızın akışını çok iyi biliyorum. Orta-uzun vade bakış açısı için elimden geldiğince ve zamanım yettiğince yardımcı olmaya çalışırım.Başlıkta sorulan kağıtlara orta-uzun vade bakıp kendi tarzımda analizimi paylaşırım ama günlük haftalık trade için uygun adamın ben olmadığını düşünüyorum... Uzun oldu ama umarım sizi üzmeden kendimi ifade edebilmişimdir... sizi sürekli takipteyim...o şekilde de katkı sağlamaya çalışacağım...Sevgiler...Saygılar...Tekrar çok teşekkürler...

Originally Posted by barbaros_
 Originally Posted by barbaros_

Alıntı yaparak yanıtla
  Alıntı yaparak yanıtla 

Yer İmleri