Sayfa 9/28 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
Arama sonucu : 222 madde; 65 - 72 arası.

Konu: EUREN Europen Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    13.59 üzeri kapanislar yapmadan çıktı düştü demek anlamsizz. Çok ky var hissede. Ne zaman dökülürler bakalım. Anlık fiyatt 12.45. çoğu insanın maliyet 15 civarıdır
    Ne dediysek o. Daha çok can yakacak gibi ytd

PATRONUN küçük yatırımcıyı batırdığı bir kağıt oldu.Göz göre göre bu adama hisse satışı işlemi için müsade edenlere ne demeli.Yazıklar olsun. olan yine küçük yatırımcıya oldu.

Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    hiç temel analiz yapan oldumu acaba yada yapmak isteyen sadece teknık konusuluyor gordugum kadarıyla
    Ben biraz temelden anlarım. Matrikste ucuz hisse kalmışmı diye tarama yapıyordum, tesadüfen gördüm. önce 300 küsür milyon 9 aylık karı gördüm. Sermaye 168 milyondu,382 milyon stokla birlikte toplam 719 milyon parası var yani stoklarını kendi sermayesi ile tutuyor ayrcada 337 milyon nakti var, 1735 milyon ciro ve300 milyon karın birkısmı sahibi oldugu diger bir şirketten yıl sonu karı umarım 400 milyonun üstü çıkar. Bence 2,5 TL hisse başı kar eder ve bu parlak bilanço ile 25 ila 30 arası bir borsa degerine gelebilir. Ben burada şunu da söyliyeyim hisseyi borsaya degerinin çok altında vermişler tahta yapımcısı olacak şahısta borsa oynuyoruz diye 11 TL lik rakamlara kadar düzeltme yapmış. hisseyi iyice ön para ya indirmiş. Ben birmiktar aldım tutacagım. Şirket sahibine tavsiyem tahta yapımcı ve spegini degiştirsin. Yatırım tavsiyesi degildir.

Yazdıklarımı okuyunca az hisse aldıgımı farkettim ve 5 bin daha ilave yaptım. Herkeze bol kazançlar diliyorum

Alıntı Originally Posted by hasan polat Yazıyı Oku
    Ben biraz temelden anlarım. Matrikste ucuz hisse kalmışmı diye tarama yapıyordum, tesadüfen gördüm. önce 300 küsür milyon 9 aylık karı gördüm. Sermaye 168 milyondu,382 milyon stokla birlikte toplam 719 milyon parası var yani stoklarını kendi sermayesi ile tutuyor ayrcada 337 milyon nakti var, 1735 milyon ciro ve300 milyon karın birkısmı sahibi oldugu diger bir şirketten yıl sonu karı umarım 400 milyonun üstü çıkar. Bence 2,5 TL hisse başı kar eder ve bu parlak bilanço ile 25 ila 30 arası bir borsa degerine gelebilir. Ben burada şunu da söyliyeyim hisseyi borsaya degerinin çok altında vermişler tahta yapımcısı olacak şahısta borsa oynuyoruz diye 11 TL lik rakamlara kadar düzeltme yapmış. hisseyi iyice ön para ya indirmiş. Ben birmiktar aldım tutacagım. Şirket sahibine tavsiyem tahta yapımcı ve spegini degiştirsin. Yatırım tavsiyesi degildir.
     Alıntı Originally Posted by hasan polat Yazıyı Oku
    Yazdıklarımı okuyunca az hisse aldıgımı farkettim ve 5 bin daha ilave yaptım. Herkeze bol kazançlar diliyorum
    Pardon arkadaşlar hisse sermayesi 168 milyon görünüyordu megerse hisse 3,5 katı bedelsiz vermiş aslında hisse benim söyledigim gibi ucuz degil sermaye 760 imiş öyle olunca ucuz sayılmaz

6. Ucuz olsa hisse bir ay içinde yüzde yüz düşmezdi. avlandık...

7. Ağzımda zehirden kf.ler. Her şeyin bi sınırı bi edebi var. Senin yok. Ne desem az gelecek biliyorum ama kendimi tutamıyoruuuum. Şer.. yoksunu, o ...ç ....,

Alıntı Originally Posted by EsEs61 Yazıyı Oku
    Ağzımda zehirden kf.ler. Her şeyin bi sınırı bi edebi var. Senin yok. Ne desem az gelecek biliyorum ama kendimi tutamıyoruuuum. Şer.. yoksunu, o ...ç ....,
    Günaydın.Az bile söylemişsiniz.%350 bedelsiz veren bir kağıdın PATRONU 75milyon lot hissesini resmi müsadeli (müsadeyi verenlerede selam olsun!) olarak satarsa bu kağıt mümkünü yoık belini düzeltemez.Vede düzeltemiyor zaten.

Sayfa 9/28 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •