Sayfa 90/521 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon
Arama sonucu : 4168 madde; 713 - 720 arası.

Konu: OZGYO - Özderici GMYO

1. neden apar topar bedellı sermaye artısı yaptı...hısse fıyatı dusecek eldekı lotlar cogalacak..operasyon amacına ulasacak..at izi it izine karışıp. 1.50 den 6.50ye geldıgını mıllet unuturp.2-3 bandından hisseyi kucuk yatırımcıya yukleyecekler..tabii spk izin verirse.6 ay bu buyuk operasyon ıcın hıc bırsey degıl...
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

Alıntı Originally Posted by 10.köy Yazıyı Oku
    bugün alanlar brütten ötürü anca 2 gün sonra satabilecek sanırım?
    2 gün borsada uzun süre..
    1 gün sonra satabilir

3. Anladığım kadarı ile adamlar mal satacak benim gibi enayi bulamıyor bir kaç lotla 5.50 6 6.99 gidip geliyor. Bedelli geldi. Bu tahtaya aç sinek bile uğramaz artık. Uğrarsa bir canı var ondanda olacağını biliyor. Ben can çekişiyorum. Örnek alın benden. Yatırım tavsiyesi değildir.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Ozgyo aracı kurum dağılımı, açıkçıların malı imkb tarafından alınmış gözüküyor ilginç olmuş.

Alıntı Originally Posted by BEDESTENLİ Yazıyı Oku

Ozgyo aracı kurum dağılımı, açıkçıların malı imkb tarafından alınmış gözüküyor ilginç olmuş.
    bizim pastaya imkb-metro alış verişini koymamışlar..sizin pastayı kim yaptı..
    işlemlere bakılınca tam rezillik.ufacık lotlarla %6 falan oynuyor.

en önemlisi dogru zaman.

6. İmkb takasta ne demek. Açık yapan kişi kurum yerine koyamadı. Ancak bu yükümlülüğü imkb kapattı mı demek. Daha önce oldumu böyle bişey. Gayet normal bir durum mu bu işi bilen anlatsın bize arkadaşlar lütfen

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Açığa satış ta yasak yedire yedire düşer artık. İyi operasyon çektiler... İnerken de kasa kazanacak..

8.  Alıntı Originally Posted by kaygan Yazıyı Oku
    bizim pastaya imkb-metro alış verişini koymamışlar..sizin pastayı kim yaptı..

Alıntı Originally Posted by BEDESTENLİ Yazıyı Oku

Ozgyo temerrüt işlemi tamamlanmış. Tavan fiyat 7.89 dan .. 1 745 425 lot ...

alttaki sabahtan kapatılmış 6.58 den
    Bu temerrüt alışı tahta dışında imkb tarafından gerçekleştirildi ve pastaya eklendi, pasta herkeste aynıdır..

Sayfa 90/521 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •